CENTRE DE FORMATION

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CENTRE DE FORMATION
Private companiesReal Estate • CENTRE DE FORMATION

Contactgegevens CENTRE DE FORMATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE FORMATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE FORMATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paul Pastur 24; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 22 03 83 (+32-069 22 03 83) 069 22 03 83 (+32-069 22 03 83)

Fax (fax): 069 22 56 21 (+32-069 22 56 21) 069 22 56 21 (+32-069 22 56 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE FORMATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE FORMATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE FORMATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE FORMATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE FORMATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE FORMATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE FORMATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE FORMATION
Products information CENTRE DE FORMATION

BTW identificatienummer (tax): BE03151123046
Ondernemingsnummer: 5533782958
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CENTRE DE FORMATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE FORMATION
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE FORMATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE FORMATION
Addition kinds of activities for CENTRE DE FORMATION

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
24990804. Masten, hout | Masts, wood
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal

Werken bij CENTRE DE FORMATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE FORMATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE FORMATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE FORMATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround talent in het magazijn (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE FORMATION in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE FORMATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE FORMATION. Laat een reactie achter voor CENTRE DE FORMATION. CENTRE DE FORMATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE FORMATION. Leave a respond for CENTRE DE FORMATION. CENTRE DE FORMATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE FORMATION op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE FORMATION
Location of CENTRE DE FORMATION on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE FORMATION

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE FORMATION CENTRE DE FORMATION: Rouges J | Sutton Alastair | HUIS CHOISIBIEN | CARINCO | Simon P

Other related companies as CENTRE DE FORMATION: Rouges J | Sutton Alastair | HUIS CHOISIBIEN | CARINCO | Simon P

CENTRE DE FORMATION is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE FORMATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03151123046. Het bedrijf CENTRE DE FORMATION bevindt zich op het adres: Rue Paul Pastur 24; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Professional training. Producten gemaakt in CENTRE DE FORMATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE FORMATION is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE FORMATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE FORMATION, openstaande posities, locatie van CENTRE DE FORMATION op de kaart.

CENTRE DE FORMATION is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE FORMATION, company assigned to the tax number BE03151123046. The company CENTRE DE FORMATION is located at the address: Rue Paul Pastur 24; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Professional training. Products created in CENTRE DE FORMATION were not found.
The main activity of CENTRE DE FORMATION is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE FORMATION is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE FORMATION, open positions, location of CENTRE DE FORMATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE FORMATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE FORMATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE FORMATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE FORMATION, employees, financial statistics.