C.B.O. De Poort

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • C.B.O. De Poort

Contactgegevens C.B.O. De Poort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.B.O. De Poort: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.B.O. De Poort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestersteenweg 77; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 61 45 (+32-011 34 61 45) 011 34 61 45 (+32-011 34 61 45)

Fax (fax): 011 34 11 03 (+32-011 34 11 03) 011 34 11 03 (+32-011 34 11 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.B.O. De Poort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.B.O. De Poort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.B.O. De Poort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.B.O. De Poort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.B.O. De Poort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.B.O. De Poort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.B.O. De Poort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.B.O. De Poort
Products information C.B.O. De Poort

BTW identificatienummer (tax): BE05287414550
Ondernemingsnummer: 4596099853
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in C.B.O. De Poort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.B.O. De Poort
(Get full report from official database of BE for C.B.O. De Poort)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.B.O. De Poort
Addition kinds of activities for C.B.O. De Poort

0133. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
334100. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
17999904. Bouwmakelaar, inclusief huizen | Building mover, including houses
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers

Werken bij C.B.O. De Poort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.B.O. De Poort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.B.O. De Poort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.B.O. De Poort. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • thuishulp (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van C.B.O. De Poort in sociale netwerken
Look for responds of C.B.O. De Poort in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.B.O. De Poort. Laat een reactie achter voor C.B.O. De Poort. C.B.O. De Poort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.B.O. De Poort. Leave a respond for C.B.O. De Poort. C.B.O. De Poort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.B.O. De Poort op de google maps. Adres en contacten C.B.O. De Poort
Location of C.B.O. De Poort on the google maps. Address and contacts of C.B.O. De Poort

Andere gerelateerde bedrijven als come C.B.O. De Poort C.B.O. De Poort: Hauben-Achten BVBA | GERARD GOUTTEFROY | SERBO | LUDOVICUS VETS | RUPPENTHAL BELGIEN

Other related companies as C.B.O. De Poort: Hauben-Achten BVBA | GERARD GOUTTEFROY | SERBO | LUDOVICUS VETS | RUPPENTHAL BELGIEN

C.B.O. De Poort is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.B.O. De Poort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05287414550. Het bedrijf C.B.O. De Poort bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 77; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional training. Producten gemaakt in C.B.O. De Poort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.B.O. De Poort is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.B.O. De Poort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.B.O. De Poort, openstaande posities, locatie van C.B.O. De Poort op de kaart.

C.B.O. De Poort is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.B.O. De Poort, company assigned to the tax number BE05287414550. The company C.B.O. De Poort is located at the address: Diestersteenweg 77; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional training. Products created in C.B.O. De Poort were not found.
The main activity of C.B.O. De Poort is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.B.O. De Poort is not available. You also can look at reviews of C.B.O. De Poort, open positions, location of C.B.O. De Poort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.B.O. De Poort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.B.O. De Poort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.B.O. De Poort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.B.O. De Poort, employees, financial statistics.