WERKHUIZEN DE BRUYN NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • WERKHUIZEN DE BRUYN NV
Private companiesLegal Services • WERKHUIZEN DE BRUYN NV

Contactgegevens WERKHUIZEN DE BRUYN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERKHUIZEN DE BRUYN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERKHUIZEN DE BRUYN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driehoekstraat 270 2180 Ekeren, België

Telefoon (phone): 32.36 64 26 96 32.36 64 26 96

Fax (fax): 32.36 64 70 09 32.36 64 70 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERKHUIZEN DE BRUYN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERKHUIZEN DE BRUYN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERKHUIZEN DE BRUYN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERKHUIZEN DE BRUYN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERKHUIZEN DE BRUYN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERKHUIZEN DE BRUYN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERKHUIZEN DE BRUYN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERKHUIZEN DE BRUYN NV
Products information WERKHUIZEN DE BRUYN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07596191406
Ondernemingsnummer: 2798187255
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Display units for shops

Product categorie (product category): Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERKHUIZEN DE BRUYN NV
(Get full report from official database of BE for WERKHUIZEN DE BRUYN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERKHUIZEN DE BRUYN NV
Addition kinds of activities for WERKHUIZEN DE BRUYN NV

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated

Werken bij WERKHUIZEN DE BRUYN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERKHUIZEN DE BRUYN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERKHUIZEN DE BRUYN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERKHUIZEN DE BRUYN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van WERKHUIZEN DE BRUYN NV in sociale netwerken
Look for responds of WERKHUIZEN DE BRUYN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERKHUIZEN DE BRUYN NV. Laat een reactie achter voor WERKHUIZEN DE BRUYN NV. WERKHUIZEN DE BRUYN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERKHUIZEN DE BRUYN NV. Leave a respond for WERKHUIZEN DE BRUYN NV. WERKHUIZEN DE BRUYN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERKHUIZEN DE BRUYN NV op de google maps. Adres en contacten WERKHUIZEN DE BRUYN NV
Location of WERKHUIZEN DE BRUYN NV on the google maps. Address and contacts of WERKHUIZEN DE BRUYN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WERKHUIZEN DE BRUYN NV WERKHUIZEN DE BRUYN NV: FORTIS | Aquamust BVBA | Flamée H | FA. MOENTJENS & DE BEN | DELICE VISHANDEL

Other related companies as WERKHUIZEN DE BRUYN NV: FORTIS | Aquamust BVBA | Flamée H | FA. MOENTJENS & DE BEN | DELICE VISHANDEL

WERKHUIZEN DE BRUYN NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERKHUIZEN DE BRUYN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596191406. Het bedrijf WERKHUIZEN DE BRUYN NV bevindt zich op het adres: Driehoekstraat 270 2180 Ekeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Display units for shops.
De hoofdactiviteit van WERKHUIZEN DE BRUYN NV is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERKHUIZEN DE BRUYN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERKHUIZEN DE BRUYN NV, openstaande posities, locatie van WERKHUIZEN DE BRUYN NV op de kaart.

WERKHUIZEN DE BRUYN NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERKHUIZEN DE BRUYN NV, company assigned to the tax number BE07596191406. The company WERKHUIZEN DE BRUYN NV is located at the address: Driehoekstraat 270 2180 Ekeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Display units for shops.
The main activity of WERKHUIZEN DE BRUYN NV is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WERKHUIZEN DE BRUYN NV is not available. You also can look at reviews of WERKHUIZEN DE BRUYN NV, open positions, location of WERKHUIZEN DE BRUYN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERKHUIZEN DE BRUYN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERKHUIZEN DE BRUYN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERKHUIZEN DE BRUYN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERKHUIZEN DE BRUYN NV, employees, financial statistics.