KINNARPS BELGIUM NV

Contactgegevens KINNARPS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINNARPS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINNARPS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heide 15 1780 Wemmel, België

Telefoon (phone): 32.24 56 04 56 32.24 56 04 56

Fax (fax): 32.24 56 04 44 32.24 56 04 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINNARPS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINNARPS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINNARPS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINNARPS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINNARPS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINNARPS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINNARPS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINNARPS BELGIUM NV
Products information KINNARPS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01371337890
Ondernemingsnummer: 6900482177
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Furniture and shelving, office

Product categorie (product category): Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINNARPS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for KINNARPS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINNARPS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for KINNARPS BELGIUM NV

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
36210108. Motoren, elektrisch | Motors, electric
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance

Werken bij KINNARPS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINNARPS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINNARPS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINNARPS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van KINNARPS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of KINNARPS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINNARPS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor KINNARPS BELGIUM NV. KINNARPS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINNARPS BELGIUM NV. Leave a respond for KINNARPS BELGIUM NV. KINNARPS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINNARPS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten KINNARPS BELGIUM NV
Location of KINNARPS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of KINNARPS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KINNARPS BELGIUM NV KINNARPS BELGIUM NV: LADY EN DE VAGEBOND | SEARCH EUROPE | Claesen J | W-Graphic | A. GHEYSKENS

Other related companies as KINNARPS BELGIUM NV: LADY EN DE VAGEBOND | SEARCH EUROPE | Claesen J | W-Graphic | A. GHEYSKENS

KINNARPS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINNARPS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01371337890. Het bedrijf KINNARPS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Heide 15 1780 Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture and shelving, office.
De hoofdactiviteit van KINNARPS BELGIUM NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINNARPS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINNARPS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van KINNARPS BELGIUM NV op de kaart.

KINNARPS BELGIUM NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINNARPS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01371337890. The company KINNARPS BELGIUM NV is located at the address: Heide 15 1780 Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture and shelving, office.
The main activity of KINNARPS BELGIUM NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KINNARPS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of KINNARPS BELGIUM NV, open positions, location of KINNARPS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINNARPS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINNARPS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINNARPS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINNARPS BELGIUM NV, employees, financial statistics.