VAN BUYTEN CHRISTIAN

Contactgegevens VAN BUYTEN CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BUYTEN CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BUYTEN CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 5; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52216549 (+32-52216549) 52216549 (+32-52216549)

Fax (fax): +32 (84) 587-69-22 +32 (84) 587-69-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BUYTEN CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BUYTEN CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BUYTEN CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BUYTEN CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BUYTEN CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BUYTEN CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BUYTEN CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BUYTEN CHRISTIAN
Products information VAN BUYTEN CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE01436981201
Ondernemingsnummer: 2632019042
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VAN BUYTEN CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BUYTEN CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for VAN BUYTEN CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BUYTEN CHRISTIAN
Addition kinds of activities for VAN BUYTEN CHRISTIAN

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
871100. Engineering diensten | Engineering services
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
22620106. Schermafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Screen printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
27599917. Textieldrukrollen: gravure | Textile printing rolls: engraving
32629901. Bone China | Bone china
50319907. Pallets, hout | Pallets, wood

Werken bij VAN BUYTEN CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BUYTEN CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BUYTEN CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BUYTEN CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van VAN BUYTEN CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of VAN BUYTEN CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BUYTEN CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor VAN BUYTEN CHRISTIAN. VAN BUYTEN CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BUYTEN CHRISTIAN. Leave a respond for VAN BUYTEN CHRISTIAN. VAN BUYTEN CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BUYTEN CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten VAN BUYTEN CHRISTIAN
Location of VAN BUYTEN CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of VAN BUYTEN CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BUYTEN CHRISTIAN VAN BUYTEN CHRISTIAN: SERVICE DE DOCUMENTATION CONSEIL COMM. GERMAN. | CLAIRE DE BRABANDERE | GAR GELDHOF | Merckx P | Vermeulen Werner

Other related companies as VAN BUYTEN CHRISTIAN: SERVICE DE DOCUMENTATION CONSEIL COMM. GERMAN. | CLAIRE DE BRABANDERE | GAR GELDHOF | Merckx P | Vermeulen Werner

VAN BUYTEN CHRISTIAN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BUYTEN CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01436981201. Het bedrijf VAN BUYTEN CHRISTIAN bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 5; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in VAN BUYTEN CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BUYTEN CHRISTIAN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BUYTEN CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BUYTEN CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van VAN BUYTEN CHRISTIAN op de kaart.

VAN BUYTEN CHRISTIAN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN BUYTEN CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE01436981201. The company VAN BUYTEN CHRISTIAN is located at the address: HOFSTRAAT 5; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in VAN BUYTEN CHRISTIAN were not found.
The main activity of VAN BUYTEN CHRISTIAN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BUYTEN CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of VAN BUYTEN CHRISTIAN, open positions, location of VAN BUYTEN CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BUYTEN CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BUYTEN CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BUYTEN CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BUYTEN CHRISTIAN, employees, financial statistics.