Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW

Contactgegevens Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Justus Lipsiusstraat 40 Box 2; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 08 90 (+32-016 23 08 90) 016 23 08 90 (+32-016 23 08 90)

Fax (fax): 016 23 06 49 (+32-016 23 06 49) 016 23 06 49 (+32-016 23 06 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW
Products information Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04905364990
Ondernemingsnummer: 3907531738
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW
(Get full report from official database of BE for Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW
Addition kinds of activities for Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW

24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
82999903. Baton instructie | Baton instruction
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Laat een reactie achter voor Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Leave a respond for Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW. Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW op de google maps. Adres en contacten Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW
Location of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW on the google maps. Address and contacts of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Wine-Art | LOCY R | ANNE-PASCALE KOEUNE | B. LINARD

Other related companies as Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Wine-Art | LOCY R | ANNE-PASCALE KOEUNE | B. LINARD

Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04905364990. Het bedrijf Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW bevindt zich op het adres: Justus Lipsiusstraat 40 Box 2; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, openstaande posities, locatie van Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW op de kaart.

Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, company assigned to the tax number BE04905364990. The company Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is located at the address: Justus Lipsiusstraat 40 Box 2; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW were not found.
The main activity of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW is not available. You also can look at reviews of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, open positions, location of Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Syndicaat van Vlaamse Huisartsen VZW, employees, financial statistics.