Syndicaat der Zelfstandigen & KMO

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Syndicaat der Zelfstandigen & KMO
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Syndicaat der Zelfstandigen & KMO

Contactgegevens Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

Syndicaat der Zelfstandigen & KMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert I 183; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 652 26 92 (+32-02 652 26 92) 02 652 26 92 (+32-02 652 26 92)

Fax (fax): +32 (13) 614-72-85 +32 (13) 614-72-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Syndicaat der Zelfstandigen & KMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Syndicaat der Zelfstandigen & KMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Syndicaat der Zelfstandigen & KMO
Products information Syndicaat der Zelfstandigen & KMO

BTW identificatienummer (tax): BE06665100097
Ondernemingsnummer: 9304840087
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Syndicaat der Zelfstandigen & KMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Syndicaat der Zelfstandigen & KMO
(Get full report from official database of BE for Syndicaat der Zelfstandigen & KMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor Syndicaat der Zelfstandigen & KMO
Addition kinds of activities for Syndicaat der Zelfstandigen & KMO

606200. Staat krediet unies | State credit unions
922100. Politiebescherming | Police protection
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
34849903. Pellet- en bb geweren | Pellet and bb guns
50230207. handdoeken | Towels
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
82439903. Software training, computer | Software training, computer
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Syndicaat der Zelfstandigen & KMO in sociale netwerken
Look for responds of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Laat een reactie achter voor Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Syndicaat der Zelfstandigen & KMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Leave a respond for Syndicaat der Zelfstandigen & KMO. Syndicaat der Zelfstandigen & KMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Syndicaat der Zelfstandigen & KMO op de google maps. Adres en contacten Syndicaat der Zelfstandigen & KMO
Location of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO on the google maps. Address and contacts of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO

Andere gerelateerde bedrijven als come Syndicaat der Zelfstandigen & KMO Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: DENISE VAN GUTSCHOVEN | Verplancke Johan BVBA | Thuiszorgcentrum Mechelen | SOUND WAVE SYSTEMS | ANNA DROUILLON

Other related companies as Syndicaat der Zelfstandigen & KMO: DENISE VAN GUTSCHOVEN | Verplancke Johan BVBA | Thuiszorgcentrum Mechelen | SOUND WAVE SYSTEMS | ANNA DROUILLON

Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06665100097. Het bedrijf Syndicaat der Zelfstandigen & KMO bevindt zich op het adres: Avenue Albert I 183; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 724,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Syndicaat der Zelfstandigen & KMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, openstaande posities, locatie van Syndicaat der Zelfstandigen & KMO op de kaart.

Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, company assigned to the tax number BE06665100097. The company Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is located at the address: Avenue Albert I 183; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 724,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Syndicaat der Zelfstandigen & KMO were not found.
The main activity of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO is not available. You also can look at reviews of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, open positions, location of Syndicaat der Zelfstandigen & KMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Syndicaat der Zelfstandigen & KMO, employees, financial statistics.