EURAQUA EUROPE NV

Contactgegevens EURAQUA EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURAQUA EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURAQUA EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 13, Textielstraat 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-42-22 32-56-41-42-22

Fax (fax): 32-56-40-37-04 32-56-40-37-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURAQUA EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURAQUA EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURAQUA EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURAQUA EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURAQUA EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURAQUA EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURAQUA EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURAQUA EUROPE NV
Products information EURAQUA EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09065887451
Ondernemingsnummer: 8151550292
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in EURAQUA EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water treatment, industrial - systems and equipment

Profiel (profile): Manufacturing & study of domestic, commercial & industrial appliances Demi- RO- EDI- UV- Softening Filtering, De-ironing, Own lab for R & D- One-stop-shop for parts & appliances Own registered brand Pallas Also swimming pools, spas and saunas since 2004 - WE HAVE THE EXPERIENCE Only sale to professionals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURAQUA EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for EURAQUA EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURAQUA EUROPE NV
Addition kinds of activities for EURAQUA EUROPE NV

3421. Bestek | Cutlery
072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
32119900. Vlak glas | Flat glass, nec
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij EURAQUA EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURAQUA EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURAQUA EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURAQUA EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

 • Winkelmedewerker afdeling sanitair - keuken (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur onthaal je de klanten en luister je naar hun behoeften. Je adviseert hen en zorgt ervoor dat aan hun wensen wordt tegemoetgekomen. Daarbij maak je ook gebruik van maatwerk, je hebt dus voldoende technisch inzicht omtrent keukens en badkamers.

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

 • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

 • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Business Developer (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: ANB SECURITE

  Type: Zelfstandige activiteit

  AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

 • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

 • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: DELICAKE

  Type: Flexijob

  Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van EURAQUA EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of EURAQUA EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURAQUA EUROPE NV. Laat een reactie achter voor EURAQUA EUROPE NV. EURAQUA EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURAQUA EUROPE NV. Leave a respond for EURAQUA EUROPE NV. EURAQUA EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURAQUA EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten EURAQUA EUROPE NV
Location of EURAQUA EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of EURAQUA EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EURAQUA EUROPE NV EURAQUA EUROPE NV: AVEVE IZENBERGE | VLOERBEDRIJF FLAMEY | V.C. THE JUMPERS HEREN | LUC PLANCKE | Lederkleding De Rijck BVBA

Other related companies as EURAQUA EUROPE NV: AVEVE IZENBERGE | VLOERBEDRIJF FLAMEY | V.C. THE JUMPERS HEREN | LUC PLANCKE | Lederkleding De Rijck BVBA

EURAQUA EUROPE NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURAQUA EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09065887451. Het bedrijf EURAQUA EUROPE NV bevindt zich op het adres: 13, Textielstraat 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Manufacturing & study of domestic, commercial & industrial appliances Demi- RO- EDI- UV- Softening Filtering, De-ironing, Own lab for R & D- One-stop-shop for parts & appliances Own registered brand Pallas Also swimming pools, spas and saunas since 2004 - WE HAVE THE EXPERIENCE Only sale to professionals. Branchecategorie is Water treatment, industrial - systems and equipment. Producten gemaakt in EURAQUA EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURAQUA EUROPE NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURAQUA EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURAQUA EUROPE NV, openstaande posities, locatie van EURAQUA EUROPE NV op de kaart.

EURAQUA EUROPE NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURAQUA EUROPE NV, company assigned to the tax number BE09065887451. The company EURAQUA EUROPE NV is located at the address: 13, Textielstraat 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Manufacturing & study of domestic, commercial & industrial appliances Demi- RO- EDI- UV- Softening Filtering, De-ironing, Own lab for R & D- One-stop-shop for parts & appliances Own registered brand Pallas Also swimming pools, spas and saunas since 2004 - WE HAVE THE EXPERIENCE Only sale to professionals. Industry category is Water treatment, industrial - systems and equipment. Products created in EURAQUA EUROPE NV were not found.
The main activity of EURAQUA EUROPE NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURAQUA EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of EURAQUA EUROPE NV, open positions, location of EURAQUA EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURAQUA EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURAQUA EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURAQUA EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURAQUA EUROPE NV, employees, financial statistics.