VALERIE DEMAERSCHALK

Contactgegevens VALERIE DEMAERSCHALK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALERIE DEMAERSCHALK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALERIE DEMAERSCHALK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HENRY BOUCQUةAU 3; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26335991 (+32-26335991) 26335991 (+32-26335991)

Fax (fax): +32 (10) 148-84-69 +32 (10) 148-84-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALERIE DEMAERSCHALK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALERIE DEMAERSCHALK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALERIE DEMAERSCHALK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALERIE DEMAERSCHALK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALERIE DEMAERSCHALK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALERIE DEMAERSCHALK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALERIE DEMAERSCHALK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALERIE DEMAERSCHALK
Products information VALERIE DEMAERSCHALK

BTW identificatienummer (tax): BE08184509277
Ondernemingsnummer: 4421417236
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VALERIE DEMAERSCHALK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALERIE DEMAERSCHALK
(Get full report from official database of BE for VALERIE DEMAERSCHALK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALERIE DEMAERSCHALK
Addition kinds of activities for VALERIE DEMAERSCHALK

201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
16239901. Elektriciteitsleiding constructie | Electric power line construction
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
35590701. Banden grooving machines | Tire grooving machines
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
96219904. Transit systeem of autoriteit: overheid, niet-opererende | Transit system or authority: government, nonoperating

Werken bij VALERIE DEMAERSCHALK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALERIE DEMAERSCHALK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALERIE DEMAERSCHALK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALERIE DEMAERSCHALK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann, een grote logistieke speler in fashion en lifestyle, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van VALERIE DEMAERSCHALK in sociale netwerken
Look for responds of VALERIE DEMAERSCHALK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALERIE DEMAERSCHALK. Laat een reactie achter voor VALERIE DEMAERSCHALK. VALERIE DEMAERSCHALK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALERIE DEMAERSCHALK. Leave a respond for VALERIE DEMAERSCHALK. VALERIE DEMAERSCHALK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALERIE DEMAERSCHALK op de google maps. Adres en contacten VALERIE DEMAERSCHALK
Location of VALERIE DEMAERSCHALK on the google maps. Address and contacts of VALERIE DEMAERSCHALK

Andere gerelateerde bedrijven als come VALERIE DEMAERSCHALK VALERIE DEMAERSCHALK: DRUKKERIJ HENDRIX NV | Sanidyn S.A. | GARSOU BRICOLAGE | M. ROWIES | CREDISSIMO

Other related companies as VALERIE DEMAERSCHALK: DRUKKERIJ HENDRIX NV | Sanidyn S.A. | GARSOU BRICOLAGE | M. ROWIES | CREDISSIMO

VALERIE DEMAERSCHALK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALERIE DEMAERSCHALK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08184509277. Het bedrijf VALERIE DEMAERSCHALK bevindt zich op het adres: AVENUE HENRY BOUCQUةAU 3; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 445,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in VALERIE DEMAERSCHALK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VALERIE DEMAERSCHALK is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALERIE DEMAERSCHALK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALERIE DEMAERSCHALK, openstaande posities, locatie van VALERIE DEMAERSCHALK op de kaart.

VALERIE DEMAERSCHALK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALERIE DEMAERSCHALK, company assigned to the tax number BE08184509277. The company VALERIE DEMAERSCHALK is located at the address: AVENUE HENRY BOUCQUةAU 3; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 445,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in VALERIE DEMAERSCHALK were not found.
The main activity of VALERIE DEMAERSCHALK is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VALERIE DEMAERSCHALK is not available. You also can look at reviews of VALERIE DEMAERSCHALK, open positions, location of VALERIE DEMAERSCHALK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALERIE DEMAERSCHALK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALERIE DEMAERSCHALK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALERIE DEMAERSCHALK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALERIE DEMAERSCHALK, employees, financial statistics.