Orde van Advocaten

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Orde van Advocaten
Private companiesMotion Pictures • Orde van Advocaten

Contactgegevens Orde van Advocaten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orde van Advocaten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orde van Advocaten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vismarkt 1; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 35 64 (+32-051 50 35 64) 051 50 35 64 (+32-051 50 35 64)

Fax (fax): +32 (11) 994-68-83 +32 (11) 994-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orde van Advocaten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orde van Advocaten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orde van Advocaten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orde van Advocaten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orde van Advocaten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orde van Advocaten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orde van Advocaten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orde van Advocaten
Products information Orde van Advocaten

BTW identificatienummer (tax): BE01458953857
Ondernemingsnummer: 3726257324
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Orde van Advocaten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orde van Advocaten
(Get full report from official database of BE for Orde van Advocaten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orde van Advocaten
Addition kinds of activities for Orde van Advocaten

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
38210124. sterilisatoren | Sterilizers
50840518. Lasmachines en apparatuur | Welding machinery and equipment
86110102. Fabrikantinstituut | Manufacturers' institute

Werken bij Orde van Advocaten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orde van Advocaten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orde van Advocaten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orde van Advocaten. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Orde van Advocaten in sociale netwerken
Look for responds of Orde van Advocaten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orde van Advocaten. Laat een reactie achter voor Orde van Advocaten. Orde van Advocaten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orde van Advocaten. Leave a respond for Orde van Advocaten. Orde van Advocaten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orde van Advocaten op de google maps. Adres en contacten Orde van Advocaten
Location of Orde van Advocaten on the google maps. Address and contacts of Orde van Advocaten

Andere gerelateerde bedrijven als come Orde van Advocaten Orde van Advocaten: CHRISTIAENS | ALVERIN NV-SA | BLOKKER | Ergec Rusen | B. HOEGARS

Other related companies as Orde van Advocaten: CHRISTIAENS | ALVERIN NV-SA | BLOKKER | Ergec Rusen | B. HOEGARS

Orde van Advocaten is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orde van Advocaten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458953857. Het bedrijf Orde van Advocaten bevindt zich op het adres: Vismarkt 1; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Orde van Advocaten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orde van Advocaten is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orde van Advocaten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orde van Advocaten, openstaande posities, locatie van Orde van Advocaten op de kaart.

Orde van Advocaten is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orde van Advocaten, company assigned to the tax number BE01458953857. The company Orde van Advocaten is located at the address: Vismarkt 1; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Orde van Advocaten were not found.
The main activity of Orde van Advocaten is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Orde van Advocaten is not available. You also can look at reviews of Orde van Advocaten, open positions, location of Orde van Advocaten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orde van Advocaten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orde van Advocaten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orde van Advocaten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orde van Advocaten, employees, financial statistics.