NCMV OOST-VLAANDEREN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • NCMV OOST-VLAANDEREN
Private companiesMembership Organizations • NCMV OOST-VLAANDEREN

Contactgegevens NCMV OOST-VLAANDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NCMV OOST-VLAANDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NCMV OOST-VLAANDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Kruisstraat 7; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 235 49 11 (+32-09 235 49 11) 09 235 49 11 (+32-09 235 49 11)

Fax (fax): +32 (53) 369-89-92 +32 (53) 369-89-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NCMV OOST-VLAANDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NCMV OOST-VLAANDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NCMV OOST-VLAANDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NCMV OOST-VLAANDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NCMV OOST-VLAANDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NCMV OOST-VLAANDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NCMV OOST-VLAANDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NCMV OOST-VLAANDEREN
Products information NCMV OOST-VLAANDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE03021484375
Ondernemingsnummer: 5377777099
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in NCMV OOST-VLAANDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NCMV OOST-VLAANDEREN
(Get full report from official database of BE for NCMV OOST-VLAANDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NCMV OOST-VLAANDEREN
Addition kinds of activities for NCMV OOST-VLAANDEREN

20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
23250202. Slacks, jurk: mannen, jongeren en jongens | Slacks, dress: men's, youths', and boys'
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
36740202. Hybride geïntegreerde schakelingen | Hybrid integrated circuits
50130117. Veiligheidsriemen | Seat belts

Werken bij NCMV OOST-VLAANDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NCMV OOST-VLAANDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NCMV OOST-VLAANDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NCMV OOST-VLAANDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van NCMV OOST-VLAANDEREN in sociale netwerken
Look for responds of NCMV OOST-VLAANDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NCMV OOST-VLAANDEREN. Laat een reactie achter voor NCMV OOST-VLAANDEREN. NCMV OOST-VLAANDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NCMV OOST-VLAANDEREN. Leave a respond for NCMV OOST-VLAANDEREN. NCMV OOST-VLAANDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NCMV OOST-VLAANDEREN op de google maps. Adres en contacten NCMV OOST-VLAANDEREN
Location of NCMV OOST-VLAANDEREN on the google maps. Address and contacts of NCMV OOST-VLAANDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come NCMV OOST-VLAANDEREN NCMV OOST-VLAANDEREN: Jos Segers Metaalwerken | Verheyden H | Golinvaux L | RAPHAEL VINCKE | LAN CONNECT

Other related companies as NCMV OOST-VLAANDEREN: Jos Segers Metaalwerken | Verheyden H | Golinvaux L | RAPHAEL VINCKE | LAN CONNECT

NCMV OOST-VLAANDEREN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NCMV OOST-VLAANDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021484375. Het bedrijf NCMV OOST-VLAANDEREN bevindt zich op het adres: Lange Kruisstraat 7; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in NCMV OOST-VLAANDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NCMV OOST-VLAANDEREN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NCMV OOST-VLAANDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NCMV OOST-VLAANDEREN, openstaande posities, locatie van NCMV OOST-VLAANDEREN op de kaart.

NCMV OOST-VLAANDEREN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NCMV OOST-VLAANDEREN, company assigned to the tax number BE03021484375. The company NCMV OOST-VLAANDEREN is located at the address: Lange Kruisstraat 7; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in NCMV OOST-VLAANDEREN were not found.
The main activity of NCMV OOST-VLAANDEREN is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NCMV OOST-VLAANDEREN is not available. You also can look at reviews of NCMV OOST-VLAANDEREN, open positions, location of NCMV OOST-VLAANDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NCMV OOST-VLAANDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NCMV OOST-VLAANDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NCMV OOST-VLAANDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NCMV OOST-VLAANDEREN, employees, financial statistics.