NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP

Contactgegevens NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Adolphe Lacombl茅 31; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 732 37 78 (+32-02 732 37 78) 02 732 37 78 (+32-02 732 37 78)

Fax (fax): 02 732 75 93 (+32-02 732 75 93) 02 732 75 93 (+32-02 732 75 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP
Products information NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP

BTW identificatienummer (tax): BE03789978027
Ondernemingsnummer: 1573760986
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP
(Get full report from official database of BE for NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP
Addition kinds of activities for NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP

2861. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
30520103. Katoenen stof, rubber gevoerde slang | Cotton fabric, rubber lined hose
35799906. Duplicatiemachines | Duplicating machines
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec

Werken bij NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP in sociale netwerken
Look for responds of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. Laat een reactie achter voor NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. Leave a respond for NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP. NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP op de google maps. Adres en contacten NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP
Location of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP on the google maps. Address and contacts of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: Mortier Frie | V.R.G. RIJSCHOOL DE LEIE | Sanigaz | Delvaux | Du Tiers et du Quart SPRL

Other related companies as NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP: Mortier Frie | V.R.G. RIJSCHOOL DE LEIE | Sanigaz | Delvaux | Du Tiers et du Quart SPRL

NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03789978027. Het bedrijf NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP bevindt zich op het adres: Avenue Adolphe Lacombl茅 31; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, openstaande posities, locatie van NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP op de kaart.

NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, company assigned to the tax number BE03789978027. The company NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is located at the address: Avenue Adolphe Lacombl茅 31; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP were not found.
The main activity of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP is not available. You also can look at reviews of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, open positions, location of NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONAAL VERBOND DER HAARKAPP, employees, financial statistics.