Inemo

Contactgegevens Inemo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inemo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inemo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Villas 83; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 534 15 15 (+32-02 534 15 15) 02 534 15 15 (+32-02 534 15 15)

Fax (fax): 02 538 12 14 (+32-02 538 12 14) 02 538 12 14 (+32-02 538 12 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inemo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inemo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inemo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inemo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inemo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inemo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inemo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inemo
Products information Inemo

BTW identificatienummer (tax): BE02405151367
Ondernemingsnummer: 7534393310
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Inemo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inemo
(Get full report from official database of BE for Inemo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inemo
Addition kinds of activities for Inemo

20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
28739903. Stikstofoplossingen (meststoffen) | Nitrogen solutions (fertilizer)
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry

Werken bij Inemo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inemo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inemo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inemo. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Inemo in sociale netwerken
Look for responds of Inemo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inemo. Laat een reactie achter voor Inemo. Inemo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inemo. Leave a respond for Inemo. Inemo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inemo op de google maps. Adres en contacten Inemo
Location of Inemo on the google maps. Address and contacts of Inemo

Andere gerelateerde bedrijven als come Inemo Inemo: Englebert D | Hof Ter Kouter Seniorenhotel | Romain SPRL | Peeters Elke | DIMA

Other related companies as Inemo: Englebert D | Hof Ter Kouter Seniorenhotel | Romain SPRL | Peeters Elke | DIMA

Inemo is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inemo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02405151367. Het bedrijf Inemo bevindt zich op het adres: Avenue des Villas 83; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Inemo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inemo is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inemo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inemo, openstaande posities, locatie van Inemo op de kaart.

Inemo is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inemo, company assigned to the tax number BE02405151367. The company Inemo is located at the address: Avenue des Villas 83; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Inemo were not found.
The main activity of Inemo is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Inemo is not available. You also can look at reviews of Inemo, open positions, location of Inemo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inemo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inemo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inemo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inemo, employees, financial statistics.