Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres

Contactgegevens Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: address, phone, fax, email, website, opening hours

Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Loi 81A; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 420 10 51; 02 420 12 92 (+32-02 420 10 51; 02 420 12 92) 02 420 10 51; 02 420 12 92 (+32-02 420 10 51; 02 420 12 92)

Fax (fax): 02 420 12 92; 02 420 10 51 (+32-02 420 12 92; 02 420 10 51) 02 420 12 92; 02 420 10 51 (+32-02 420 12 92; 02 420 10 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres
Products information Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres

BTW identificatienummer (tax): BE07861511230
Ondernemingsnummer: 7236114501
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres
(Get full report from official database of BE for Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres)

Aanvulling soorten activiteiten voor Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres
Addition kinds of activities for Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
02719904. Konijnboerderij | Rabbit farm
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
57310203. Videobanden, leeg | Video tapes, blank

Werken bij Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres in sociale netwerken
Look for responds of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Laat een reactie achter voor Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Leave a respond for Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres. Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres op de google maps. Adres en contacten Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres
Location of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres on the google maps. Address and contacts of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres

Andere gerelateerde bedrijven als come Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: ANDRE DELHAYE | B.B.C. MABAC MAASEIK | V?LO CLUB OURTHE-AMBL?VE | ALBERT DELESIE | FERDY CARDOEN

Other related companies as Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres: ANDRE DELHAYE | B.B.C. MABAC MAASEIK | V?LO CLUB OURTHE-AMBL?VE | ALBERT DELESIE | FERDY CARDOEN

Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07861511230. Het bedrijf Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres bevindt zich op het adres: Rue de la Loi 81A; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, openstaande posities, locatie van Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres op de kaart.

Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, company assigned to the tax number BE07861511230. The company Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is located at the address: Rue de la Loi 81A; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres were not found.
The main activity of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres is not available. You also can look at reviews of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, open positions, location of Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conf茅d茅ration Europ茅enne des Cadres, employees, financial statistics.