FLCONFREIGHT TRUCKING NV

Contactgegevens FLCONFREIGHT TRUCKING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCONFREIGHT TRUCKING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCONFREIGHT TRUCKING NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bremenstr. 3 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-43-18-00 32-35-43-18-00

Fax (fax): 32-35-43-18-29 32-35-43-18-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCONFREIGHT TRUCKING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCONFREIGHT TRUCKING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCONFREIGHT TRUCKING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCONFREIGHT TRUCKING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCONFREIGHT TRUCKING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCONFREIGHT TRUCKING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCONFREIGHT TRUCKING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCONFREIGHT TRUCKING NV
Products information FLCONFREIGHT TRUCKING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLCONFREIGHT TRUCKING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCONFREIGHT TRUCKING NV
(Get full report from official database of BE for FLCONFREIGHT TRUCKING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCONFREIGHT TRUCKING NV
Addition kinds of activities for FLCONFREIGHT TRUCKING NV

382103. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
28690604. Keton: methylethyl en methylisobutyl | Ketone: methyl ethyl and methyl isobutyl
34639901. Vliegtuig smeedstukken, nonferrous | Aircraft forgings, nonferrous
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec

Werken bij FLCONFREIGHT TRUCKING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCONFREIGHT TRUCKING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCONFREIGHT TRUCKING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCONFREIGHT TRUCKING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van FLCONFREIGHT TRUCKING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCONFREIGHT TRUCKING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCONFREIGHT TRUCKING NV. Laat een reactie achter voor FLCONFREIGHT TRUCKING NV. FLCONFREIGHT TRUCKING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCONFREIGHT TRUCKING NV. Leave a respond for FLCONFREIGHT TRUCKING NV. FLCONFREIGHT TRUCKING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCONFREIGHT TRUCKING NV op de google maps. Adres en contacten FLCONFREIGHT TRUCKING NV
Location of FLCONFREIGHT TRUCKING NV on the google maps. Address and contacts of FLCONFREIGHT TRUCKING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCONFREIGHT TRUCKING NV FLCONFREIGHT TRUCKING NV: COIFFURE ALDA | LEENAERTS JAN | LEFEVRE | SPAR | CYKLOP-BELGIUM S.A.

Other related companies as FLCONFREIGHT TRUCKING NV: COIFFURE ALDA | LEENAERTS JAN | LEFEVRE | SPAR | CYKLOP-BELGIUM S.A.

FLCONFREIGHT TRUCKING NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCONFREIGHT TRUCKING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf FLCONFREIGHT TRUCKING NV bevindt zich op het adres: Bremenstr. 3 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCONFREIGHT TRUCKING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCONFREIGHT TRUCKING NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCONFREIGHT TRUCKING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCONFREIGHT TRUCKING NV, openstaande posities, locatie van FLCONFREIGHT TRUCKING NV op de kaart.

FLCONFREIGHT TRUCKING NV is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCONFREIGHT TRUCKING NV, company assigned to the tax number BE09382568359. The company FLCONFREIGHT TRUCKING NV is located at the address: Bremenstr. 3 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCONFREIGHT TRUCKING NV were not found.
The main activity of FLCONFREIGHT TRUCKING NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCONFREIGHT TRUCKING NV is not available. You also can look at reviews of FLCONFREIGHT TRUCKING NV, open positions, location of FLCONFREIGHT TRUCKING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCONFREIGHT TRUCKING NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCONFREIGHT TRUCKING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCONFREIGHT TRUCKING NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCONFREIGHT TRUCKING NV, employees, financial statistics.