Cecimo aisbl

Contactgegevens Cecimo aisbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cecimo aisbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cecimo aisbl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 66; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 502 70 90 (+32-02 502 70 90) 02 502 70 90 (+32-02 502 70 90)

Fax (fax): 02 502 60 82 (+32-02 502 60 82) 02 502 60 82 (+32-02 502 60 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cecimo aisbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cecimo aisbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cecimo aisbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cecimo aisbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cecimo aisbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cecimo aisbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cecimo aisbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cecimo aisbl
Products information Cecimo aisbl

BTW identificatienummer (tax): BE09523468017
Ondernemingsnummer: 6414062500
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Cecimo aisbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cecimo aisbl
(Get full report from official database of BE for Cecimo aisbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cecimo aisbl
Addition kinds of activities for Cecimo aisbl

275405. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
01810107. Struikgewassen, onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Shrubberies, grown under cover (e.g. greenhouse production)
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending

Werken bij Cecimo aisbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cecimo aisbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cecimo aisbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cecimo aisbl. Looking for open vacancies in other companies

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

Zoek naar antwoorden van Cecimo aisbl in sociale netwerken
Look for responds of Cecimo aisbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cecimo aisbl. Laat een reactie achter voor Cecimo aisbl. Cecimo aisbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cecimo aisbl. Leave a respond for Cecimo aisbl. Cecimo aisbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cecimo aisbl op de google maps. Adres en contacten Cecimo aisbl
Location of Cecimo aisbl on the google maps. Address and contacts of Cecimo aisbl

Andere gerelateerde bedrijven als come Cecimo aisbl Cecimo aisbl: FLATT NV | Entraide & Amitié | NATHALIE BIEBUYCK | JULES VERMEULEN | Ets AUG LESCALIER

Other related companies as Cecimo aisbl: FLATT NV | Entraide & Amitié | NATHALIE BIEBUYCK | JULES VERMEULEN | Ets AUG LESCALIER

Cecimo aisbl is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cecimo aisbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09523468017. Het bedrijf Cecimo aisbl bevindt zich op het adres: Avenue Louise 66; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in Cecimo aisbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cecimo aisbl is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cecimo aisbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cecimo aisbl, openstaande posities, locatie van Cecimo aisbl op de kaart.

Cecimo aisbl is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cecimo aisbl, company assigned to the tax number BE09523468017. The company Cecimo aisbl is located at the address: Avenue Louise 66; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in Cecimo aisbl were not found.
The main activity of Cecimo aisbl is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cecimo aisbl is not available. You also can look at reviews of Cecimo aisbl, open positions, location of Cecimo aisbl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cecimo aisbl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cecimo aisbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cecimo aisbl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cecimo aisbl, employees, financial statistics.