CDH Secr茅tariat Arrondissement

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • CDH Secr茅tariat Arrondissement
Private companiesAgricultural Production - Crops • CDH Secr茅tariat Arrondissement

Contactgegevens CDH Secr茅tariat Arrondissement: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CDH Secr茅tariat Arrondissement: address, phone, fax, email, website, opening hours

CDH Secr茅tariat Arrondissement

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Montigny 27 Box 2B; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 31 30 67 (+32-071 31 30 67) 071 31 30 67 (+32-071 31 30 67)

Fax (fax): 071 70 21 69 (+32-071 70 21 69) 071 70 21 69 (+32-071 70 21 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CDH Secr茅tariat Arrondissement: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CDH Secr茅tariat Arrondissement"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CDH Secr茅tariat Arrondissement"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CDH Secr茅tariat Arrondissement, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CDH Secr茅tariat Arrondissement. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CDH Secr茅tariat Arrondissement, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CDH Secr茅tariat Arrondissement. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CDH Secr茅tariat Arrondissement
Products information CDH Secr茅tariat Arrondissement

BTW identificatienummer (tax): BE01978057861
Ondernemingsnummer: 1452636718
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CDH Secr茅tariat Arrondissement zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CDH Secr茅tariat Arrondissement
(Get full report from official database of BE for CDH Secr茅tariat Arrondissement)

Aanvulling soorten activiteiten voor CDH Secr茅tariat Arrondissement
Addition kinds of activities for CDH Secr茅tariat Arrondissement

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20239911. Milkshake mix | Milkshake mix
31729900. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)

Werken bij CDH Secr茅tariat Arrondissement: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CDH Secr茅tariat Arrondissement: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CDH Secr茅tariat Arrondissement. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CDH Secr茅tariat Arrondissement. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

Zoek naar antwoorden van CDH Secr茅tariat Arrondissement in sociale netwerken
Look for responds of CDH Secr茅tariat Arrondissement in social networks

Lees alle opmerkingen voor CDH Secr茅tariat Arrondissement. Laat een reactie achter voor CDH Secr茅tariat Arrondissement. CDH Secr茅tariat Arrondissement bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CDH Secr茅tariat Arrondissement. Leave a respond for CDH Secr茅tariat Arrondissement. CDH Secr茅tariat Arrondissement on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CDH Secr茅tariat Arrondissement op de google maps. Adres en contacten CDH Secr茅tariat Arrondissement
Location of CDH Secr茅tariat Arrondissement on the google maps. Address and contacts of CDH Secr茅tariat Arrondissement

Andere gerelateerde bedrijven als come CDH Secr茅tariat Arrondissement CDH Secr茅tariat Arrondissement: Fravo BVBA | Gainsbar (Le) | Pacific Computer Systems BVBA | Vandeputte Natalie | FEDERALE POLITIE/ POLICE F?D?RALE

Other related companies as CDH Secr茅tariat Arrondissement: Fravo BVBA | Gainsbar (Le) | Pacific Computer Systems BVBA | Vandeputte Natalie | FEDERALE POLITIE/ POLICE F?D?RALE

CDH Secr茅tariat Arrondissement is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CDH Secr茅tariat Arrondissement, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978057861. Het bedrijf CDH Secr茅tariat Arrondissement bevindt zich op het adres: Rue de Montigny 27 Box 2B; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in CDH Secr茅tariat Arrondissement zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CDH Secr茅tariat Arrondissement is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CDH Secr茅tariat Arrondissement is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CDH Secr茅tariat Arrondissement, openstaande posities, locatie van CDH Secr茅tariat Arrondissement op de kaart.

CDH Secr茅tariat Arrondissement is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CDH Secr茅tariat Arrondissement, company assigned to the tax number BE01978057861. The company CDH Secr茅tariat Arrondissement is located at the address: Rue de Montigny 27 Box 2B; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in CDH Secr茅tariat Arrondissement were not found.
The main activity of CDH Secr茅tariat Arrondissement is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CDH Secr茅tariat Arrondissement is not available. You also can look at reviews of CDH Secr茅tariat Arrondissement, open positions, location of CDH Secr茅tariat Arrondissement on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CDH Secr茅tariat Arrondissement, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CDH Secr茅tariat Arrondissement, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CDH Secr茅tariat Arrondissement, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CDH Secr茅tariat Arrondissement, employees, financial statistics.