A.C.V. Midden West-Vlaanderen

Contactgegevens A.C.V. Midden West-Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.V. Midden West-Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.V. Midden West-Vlaanderen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henri Horriestraat 31; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 26 55 55 (+32-051 26 55 55) 051 26 55 55 (+32-051 26 55 55)

Fax (fax): 051 24 01 26 (+32-051 24 01 26) 051 24 01 26 (+32-051 24 01 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.V. Midden West-Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.V. Midden West-Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.V. Midden West-Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.V. Midden West-Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.V. Midden West-Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.V. Midden West-Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.V. Midden West-Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.V. Midden West-Vlaanderen
Products information A.C.V. Midden West-Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE09117797851
Ondernemingsnummer: 4324188232
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in A.C.V. Midden West-Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional and trade-union associations and federations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.V. Midden West-Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for A.C.V. Midden West-Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.V. Midden West-Vlaanderen
Addition kinds of activities for A.C.V. Midden West-Vlaanderen

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
31110403. Zilverleer | Case leather
32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
34960200. Draadketting | Wire chain
34990300. Metalen ladders | Metal ladders
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij A.C.V. Midden West-Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.V. Midden West-Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.V. Midden West-Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.V. Midden West-Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van A.C.V. Midden West-Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of A.C.V. Midden West-Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.V. Midden West-Vlaanderen. Laat een reactie achter voor A.C.V. Midden West-Vlaanderen. A.C.V. Midden West-Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.V. Midden West-Vlaanderen. Leave a respond for A.C.V. Midden West-Vlaanderen. A.C.V. Midden West-Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.V. Midden West-Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten A.C.V. Midden West-Vlaanderen
Location of A.C.V. Midden West-Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of A.C.V. Midden West-Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.V. Midden West-Vlaanderen A.C.V. Midden West-Vlaanderen: Carla | Guislain Marie-Christine | MEUBELEN NIJS | Windsor | Carpentier Pelzen

Other related companies as A.C.V. Midden West-Vlaanderen: Carla | Guislain Marie-Christine | MEUBELEN NIJS | Windsor | Carpentier Pelzen

A.C.V. Midden West-Vlaanderen is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.V. Midden West-Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117797851. Het bedrijf A.C.V. Midden West-Vlaanderen bevindt zich op het adres: Henri Horriestraat 31; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Professional and trade-union associations and federations. Producten gemaakt in A.C.V. Midden West-Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.V. Midden West-Vlaanderen is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.V. Midden West-Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.V. Midden West-Vlaanderen, openstaande posities, locatie van A.C.V. Midden West-Vlaanderen op de kaart.

A.C.V. Midden West-Vlaanderen is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.V. Midden West-Vlaanderen, company assigned to the tax number BE09117797851. The company A.C.V. Midden West-Vlaanderen is located at the address: Henri Horriestraat 31; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Professional and trade-union associations and federations. Products created in A.C.V. Midden West-Vlaanderen were not found.
The main activity of A.C.V. Midden West-Vlaanderen is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.V. Midden West-Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of A.C.V. Midden West-Vlaanderen, open positions, location of A.C.V. Midden West-Vlaanderen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.V. Midden West-Vlaanderen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.V. Midden West-Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.V. Midden West-Vlaanderen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.V. Midden West-Vlaanderen, employees, financial statistics.