M. RENDERS

Contactgegevens M. RENDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. RENDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. RENDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOELEDENSEBAAN 121; 3471; BILZEN, België

Telefoon (phone): 16779432 (+32-16779432) 16779432 (+32-16779432)

Fax (fax): +32 (14) 154-59-47 +32 (14) 154-59-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. RENDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. RENDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. RENDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. RENDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. RENDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. RENDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. RENDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. RENDERS
Products information M. RENDERS

BTW identificatienummer (tax): BE03800415039
Ondernemingsnummer: 9518524169
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. RENDERS
(Get full report from official database of BE for M. RENDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. RENDERS
Addition kinds of activities for M. RENDERS

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
505103. Koperproducten | Copper products
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
59490206. Naaien leveringen | Sewing supplies
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association

Werken bij M. RENDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. RENDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. RENDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. RENDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van M. RENDERS in sociale netwerken
Look for responds of M. RENDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. RENDERS. Laat een reactie achter voor M. RENDERS. M. RENDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. RENDERS. Leave a respond for M. RENDERS. M. RENDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. RENDERS op de google maps. Adres en contacten M. RENDERS
Location of M. RENDERS on the google maps. Address and contacts of M. RENDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come M. RENDERS M. RENDERS: LA LAVANDI?RE | PATRICK | LASNE DRUGSTORE | G. GORISSEN | DENISE WINTERS

Other related companies as M. RENDERS: LA LAVANDI?RE | PATRICK | LASNE DRUGSTORE | G. GORISSEN | DENISE WINTERS

M. RENDERS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. RENDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03800415039. Het bedrijf M. RENDERS bevindt zich op het adres: HOELEDENSEBAAN 121; 3471; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van M. RENDERS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. RENDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. RENDERS, openstaande posities, locatie van M. RENDERS op de kaart.

M. RENDERS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. RENDERS, company assigned to the tax number BE03800415039. The company M. RENDERS is located at the address: HOELEDENSEBAAN 121; 3471; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of M. RENDERS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M. RENDERS is not available. You also can look at reviews of M. RENDERS, open positions, location of M. RENDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. RENDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. RENDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. RENDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. RENDERS, employees, financial statistics.