ROEM DER KEMPEN

Contactgegevens ROEM DER KEMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROEM DER KEMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROEM DER KEMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT VEERLE 3; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33138134 (+32-33138134) 33138134 (+32-33138134)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROEM DER KEMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROEM DER KEMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROEM DER KEMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROEM DER KEMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROEM DER KEMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROEM DER KEMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROEM DER KEMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROEM DER KEMPEN
Products information ROEM DER KEMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Poissonniers and 茅caillers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROEM DER KEMPEN
(Get full report from official database of BE for ROEM DER KEMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROEM DER KEMPEN
Addition kinds of activities for ROEM DER KEMPEN

17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
33660204. Propellers, schip: gegoten koper of koper-base legering | Propellers, ship: cast copper or copper-base alloy
35420302. Extruderen machines (gereedschapsmachines), metaal | Extruding machines (machine tools), metal
72169901. Reinigen en verven, behalve tapijten | Cleaning and dyeing, except rugs
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church

Werken bij ROEM DER KEMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROEM DER KEMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROEM DER KEMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROEM DER KEMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Supervisor Warehouse dagploeg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: MAINFREIGHT FORWARDING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. https://careers.mainfreight.com/be/job/supervisor-warehouse-dagploeg/ Om de werking en efficiëntie van ons crossdock naar een hoger niveau te tillen, gaan we op zoek naar een Supervisor Warehouse voor het aansturen van de dagploeg. We ontmoeten graag kandidaten met leidinggevende ervaring, die gericht zijn op het operationele én menselijke aspect van leiding geven. Op het crossdock worden inkomende goederen gelost uit vrachtwagens en, afhankelijk van de bestemming, meteen weer ingeladen in de juiste vrachtwagen. De bedrijvigheid is het hoogst tussen 18u en 04u. Dit ga je doen: je werkt in dagdienst van 06u tot 14u; in functie van afwezigheden stel je je flexibel op naar uurrooster toe; je denkt mee en brengt verbetering aan om de werkzaamheden en processen op het crossdock zo efficiënt mogelijk te laten verlopen; je maakt de personeelsplanning op en overlegt met het uitzendkantoor; je coacht en motiveert je teamleaders, neemt hen op sleeptouw en volgt hen op; je overlegt met de operationele afdelingen om problemen aan te pakken en oplossingen te bedenken; je werkt samen met je collega-supervisor en rapporteert aan de operations manager; je ziet er op toe dat veiligheids- en kwaliteitsprocedures worden nageleefd; je zorgt er mee voor dat targets worden behaald.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van ROEM DER KEMPEN in sociale netwerken
Look for responds of ROEM DER KEMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROEM DER KEMPEN. Laat een reactie achter voor ROEM DER KEMPEN. ROEM DER KEMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROEM DER KEMPEN. Leave a respond for ROEM DER KEMPEN. ROEM DER KEMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROEM DER KEMPEN op de google maps. Adres en contacten ROEM DER KEMPEN
Location of ROEM DER KEMPEN on the google maps. Address and contacts of ROEM DER KEMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ROEM DER KEMPEN ROEM DER KEMPEN: IMPERA. P. | HUIS ERIK | JANSSEN BVBA HAMCAR BVBA | ALBERT VANDENHOUTE | Ducomble Gwa?lle

Other related companies as ROEM DER KEMPEN: IMPERA. P. | HUIS ERIK | JANSSEN BVBA HAMCAR BVBA | ALBERT VANDENHOUTE | Ducomble Gwa?lle

ROEM DER KEMPEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROEM DER KEMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf ROEM DER KEMPEN bevindt zich op het adres: GROOT VEERLE 3; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Produits surgel茅s Poissonniers and 茅caillers. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van ROEM DER KEMPEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROEM DER KEMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROEM DER KEMPEN, openstaande posities, locatie van ROEM DER KEMPEN op de kaart.

ROEM DER KEMPEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROEM DER KEMPEN, company assigned to the tax number BE09213378906. The company ROEM DER KEMPEN is located at the address: GROOT VEERLE 3; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Produits surgel茅s Poissonniers and 茅caillers. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of ROEM DER KEMPEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROEM DER KEMPEN is not available. You also can look at reviews of ROEM DER KEMPEN, open positions, location of ROEM DER KEMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROEM DER KEMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROEM DER KEMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROEM DER KEMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROEM DER KEMPEN, employees, financial statistics.