NEW DELIGEL

Contactgegevens NEW DELIGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW DELIGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW DELIGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAPELLE 1; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65600622 (+32-65600622) 65600622 (+32-65600622)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW DELIGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW DELIGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW DELIGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW DELIGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW DELIGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW DELIGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW DELIGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW DELIGEL
Products information NEW DELIGEL

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW DELIGEL
(Get full report from official database of BE for NEW DELIGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW DELIGEL
Addition kinds of activities for NEW DELIGEL

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
20999912. Pindakaas | Peanut butter
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop

Werken bij NEW DELIGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW DELIGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW DELIGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW DELIGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Orderpickers Tijdelijke Opdracht ( November tem December) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk  zijn we op zoek naar Orderpickers (m/v) Om de eindejaardrukte op te vangen zoeken wij gemotiveerde orderpickers in de vaste Late shift Het gaat om een korte termijnopdracht van november tem december Je takenpakket zal zeer ruim zijn en onder andere bestaan uit: - Inscannen van bestellingen - Klaarmaken van bestellingen voor verzending naar bedrijven en particulieren - Vouwen, sorteren en labelen van orders - Klaarmaken van pakketten en paletten voor verzending - Verwerken van retouren

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van NEW DELIGEL in sociale netwerken
Look for responds of NEW DELIGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW DELIGEL. Laat een reactie achter voor NEW DELIGEL. NEW DELIGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW DELIGEL. Leave a respond for NEW DELIGEL. NEW DELIGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW DELIGEL op de google maps. Adres en contacten NEW DELIGEL
Location of NEW DELIGEL on the google maps. Address and contacts of NEW DELIGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW DELIGEL NEW DELIGEL: CBC | CONTAINERPARK SINT-NIKLAAS-MIWA | GAR FAGARD SA | ATELIER SERVICE | VAN PRAAG

Other related companies as NEW DELIGEL: CBC | CONTAINERPARK SINT-NIKLAAS-MIWA | GAR FAGARD SA | ATELIER SERVICE | VAN PRAAG

NEW DELIGEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW DELIGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf NEW DELIGEL bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAPELLE 1; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van NEW DELIGEL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW DELIGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW DELIGEL, openstaande posities, locatie van NEW DELIGEL op de kaart.

NEW DELIGEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW DELIGEL, company assigned to the tax number BE08019439697. The company NEW DELIGEL is located at the address: RUE DE LA CHAPELLE 1; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of NEW DELIGEL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW DELIGEL is not available. You also can look at reviews of NEW DELIGEL, open positions, location of NEW DELIGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW DELIGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW DELIGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW DELIGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW DELIGEL, employees, financial statistics.