COVEE

Contactgegevens COVEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COVEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COVEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SEWAGE 1; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43383643 (+32-43383643) 43383643 (+32-43383643)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COVEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COVEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COVEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COVEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COVEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COVEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COVEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COVEE
Products information COVEE

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COVEE
(Get full report from official database of BE for COVEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COVEE
Addition kinds of activities for COVEE

12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
24210200. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
24210400. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
50510210. Ijzer of stalen platte producten | Iron or steel flat products

Werken bij COVEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COVEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COVEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COVEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van COVEE in sociale netwerken
Look for responds of COVEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COVEE. Laat een reactie achter voor COVEE. COVEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COVEE. Leave a respond for COVEE. COVEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COVEE op de google maps. Adres en contacten COVEE
Location of COVEE on the google maps. Address and contacts of COVEE

Andere gerelateerde bedrijven als come COVEE COVEE: COIFFURE RITA | Delbeke S | INSTRUMENTS DE MUSIQUE PIENS | J. VANDEPUTTE | PB TERMINAL

Other related companies as COVEE: COIFFURE RITA | Delbeke S | INSTRUMENTS DE MUSIQUE PIENS | J. VANDEPUTTE | PB TERMINAL

COVEE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COVEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf COVEE bevindt zich op het adres: RUE DU SEWAGE 1; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van COVEE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COVEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COVEE, openstaande posities, locatie van COVEE op de kaart.

COVEE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COVEE, company assigned to the tax number BE09356750488. The company COVEE is located at the address: RUE DU SEWAGE 1; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of COVEE is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COVEE is not available. You also can look at reviews of COVEE, open positions, location of COVEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COVEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COVEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COVEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COVEE, employees, financial statistics.