AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT
Private companiesReal Estate • AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT

Contactgegevens AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 40; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59321483 (+32-59321483) 59321483 (+32-59321483)

Fax (fax): +32 (59) 534-75-83 +32 (59) 534-75-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT
Products information AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT

BTW identificatienummer (tax): BE04997650146
Ondernemingsnummer: 3103332519
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Fruits, L茅gumes.. Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT
(Get full report from official database of BE for AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT
Addition kinds of activities for AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT

362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
17999926. Post ramp renovaties | Post disaster renovations
22810105. Brei garen, gesponnen | Knitting yarn, spun
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT in sociale netwerken
Look for responds of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. Laat een reactie achter voor AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. Leave a respond for AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT. AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT op de google maps. Adres en contacten AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT
Location of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT on the google maps. Address and contacts of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT

Andere gerelateerde bedrijven als come AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: Viatour B | YVES JACOBS | PIETRA ALBANESE | Van Londersele D | HUIS OASE

Other related companies as AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT: Viatour B | YVES JACOBS | PIETRA ALBANESE | Van Londersele D | HUIS OASE

AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04997650146. Het bedrijf AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 40; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 148,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Produits surgel茅s Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Fruits, L茅gumes.. Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, openstaande posities, locatie van AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT op de kaart.

AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, company assigned to the tax number BE04997650146. The company AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is located at the address: BRUGSESTEENWEG 40; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 148,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Produits surgel茅s Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Fruits, L茅gumes.. Produits: Pommes de Terre..
The main activity of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT is not available. You also can look at reviews of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, open positions, location of AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AARDAPPELBEDRIJF RAMMANT, employees, financial statistics.