OSTARA

Contactgegevens OSTARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OSTARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

OSTARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GISTELSE STEENWEG 209; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50386356 (+32-50386356) 50386356 (+32-50386356)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OSTARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OSTARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OSTARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OSTARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OSTARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OSTARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OSTARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OSTARA
Products information OSTARA

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Catering and organisation de f锚tes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OSTARA
(Get full report from official database of BE for OSTARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor OSTARA
Addition kinds of activities for OSTARA

493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
20330410. Groentenpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable purees: packaged in cans, jars, etc.
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
39490406. toboggans | Toboggans
70320202. Meisjescamp | Girls' camp

Werken bij OSTARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OSTARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OSTARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OSTARA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van OSTARA in sociale netwerken
Look for responds of OSTARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor OSTARA. Laat een reactie achter voor OSTARA. OSTARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OSTARA. Leave a respond for OSTARA. OSTARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OSTARA op de google maps. Adres en contacten OSTARA
Location of OSTARA on the google maps. Address and contacts of OSTARA

Andere gerelateerde bedrijven als come OSTARA OSTARA: ALFA FLANDERS HOTEL | LIESBETH LEMEUR | Nerinckx Nicol | FE. L?ETAL | Bank Brussel lambert

Other related companies as OSTARA: ALFA FLANDERS HOTEL | LIESBETH LEMEUR | Nerinckx Nicol | FE. L?ETAL | Bank Brussel lambert

OSTARA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OSTARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf OSTARA bevindt zich op het adres: GISTELSE STEENWEG 209; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits surgel茅s Catering and organisation de f锚tes. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van OSTARA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OSTARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OSTARA, openstaande posities, locatie van OSTARA op de kaart.

OSTARA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is OSTARA, company assigned to the tax number BE01986297607. The company OSTARA is located at the address: GISTELSE STEENWEG 209; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits surgel茅s Catering and organisation de f锚tes. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of OSTARA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OSTARA is not available. You also can look at reviews of OSTARA, open positions, location of OSTARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OSTARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OSTARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OSTARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OSTARA, employees, financial statistics.