STEFAAN VAN BUGGENHOUT

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • STEFAAN VAN BUGGENHOUT
Private companiesOil and Gas Extraction • STEFAAN VAN BUGGENHOUT

Contactgegevens STEFAAN VAN BUGGENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN VAN BUGGENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN VAN BUGGENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 151; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22695921 (+32-22695921) 22695921 (+32-22695921)

Fax (fax): +32 (82) 680-92-36 +32 (82) 680-92-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN VAN BUGGENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN VAN BUGGENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN VAN BUGGENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN VAN BUGGENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN VAN BUGGENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN VAN BUGGENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN VAN BUGGENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN VAN BUGGENHOUT
Products information STEFAAN VAN BUGGENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE03941314697
Ondernemingsnummer: 4272827148
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in STEFAAN VAN BUGGENHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN VAN BUGGENHOUT
(Get full report from official database of BE for STEFAAN VAN BUGGENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN VAN BUGGENHOUT
Addition kinds of activities for STEFAAN VAN BUGGENHOUT

20610100. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
20850103. Graanalcohol voor drankdoeleinden | Grain alcohol for beverage purposes
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
50329904. Cement | Cement
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection

Werken bij STEFAAN VAN BUGGENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN VAN BUGGENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN VAN BUGGENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN VAN BUGGENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN VAN BUGGENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN VAN BUGGENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN VAN BUGGENHOUT. Laat een reactie achter voor STEFAAN VAN BUGGENHOUT. STEFAAN VAN BUGGENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN VAN BUGGENHOUT. Leave a respond for STEFAAN VAN BUGGENHOUT. STEFAAN VAN BUGGENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN VAN BUGGENHOUT op de google maps. Adres en contacten STEFAAN VAN BUGGENHOUT
Location of STEFAAN VAN BUGGENHOUT on the google maps. Address and contacts of STEFAAN VAN BUGGENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN VAN BUGGENHOUT STEFAAN VAN BUGGENHOUT: VANGUESTAINE C | BBL | Lambrechts J | ALL SAINTS CHURCH | STEFAAN DESAELE

Other related companies as STEFAAN VAN BUGGENHOUT: VANGUESTAINE C | BBL | Lambrechts J | ALL SAINTS CHURCH | STEFAAN DESAELE

STEFAAN VAN BUGGENHOUT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN VAN BUGGENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03941314697. Het bedrijf STEFAAN VAN BUGGENHOUT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 151; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in STEFAAN VAN BUGGENHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN VAN BUGGENHOUT is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN VAN BUGGENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN VAN BUGGENHOUT, openstaande posities, locatie van STEFAAN VAN BUGGENHOUT op de kaart.

STEFAAN VAN BUGGENHOUT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN VAN BUGGENHOUT, company assigned to the tax number BE03941314697. The company STEFAAN VAN BUGGENHOUT is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 151; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in STEFAAN VAN BUGGENHOUT were not found.
The main activity of STEFAAN VAN BUGGENHOUT is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN VAN BUGGENHOUT is not available. You also can look at reviews of STEFAAN VAN BUGGENHOUT, open positions, location of STEFAAN VAN BUGGENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN VAN BUGGENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN VAN BUGGENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN VAN BUGGENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN VAN BUGGENHOUT, employees, financial statistics.