MERCK SHARP DOHME

Contactgegevens MERCK SHARP DOHME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCK SHARP DOHME: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCK SHARP DOHME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 1135; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23734211 (+32-23734211) 23734211 (+32-23734211)

Fax (fax): +32 (10) 170-23-55 +32 (10) 170-23-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCK SHARP DOHME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCK SHARP DOHME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCK SHARP DOHME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCK SHARP DOHME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCK SHARP DOHME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCK SHARP DOHME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCK SHARP DOHME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCK SHARP DOHME
Products information MERCK SHARP DOHME

BTW identificatienummer (tax): BE04184387207
Ondernemingsnummer: 9065338134
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MERCK SHARP DOHME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCK SHARP DOHME
(Get full report from official database of BE for MERCK SHARP DOHME)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCK SHARP DOHME
Addition kinds of activities for MERCK SHARP DOHME

207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying

Werken bij MERCK SHARP DOHME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCK SHARP DOHME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCK SHARP DOHME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCK SHARP DOHME. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

Zoek naar antwoorden van MERCK SHARP DOHME in sociale netwerken
Look for responds of MERCK SHARP DOHME in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCK SHARP DOHME. Laat een reactie achter voor MERCK SHARP DOHME. MERCK SHARP DOHME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCK SHARP DOHME. Leave a respond for MERCK SHARP DOHME. MERCK SHARP DOHME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCK SHARP DOHME op de google maps. Adres en contacten MERCK SHARP DOHME
Location of MERCK SHARP DOHME on the google maps. Address and contacts of MERCK SHARP DOHME

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCK SHARP DOHME MERCK SHARP DOHME: Mille et Une Choses à Faire ASBL | G. VERLINDEN | HET FRUITKASTEEL | Sambon J | Los Hombres al borde de un ataque de nervios

Other related companies as MERCK SHARP DOHME: Mille et Une Choses à Faire ASBL | G. VERLINDEN | HET FRUITKASTEEL | Sambon J | Los Hombres al borde de un ataque de nervios

MERCK SHARP DOHME is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCK SHARP DOHME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04184387207. Het bedrijf MERCK SHARP DOHME bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 1135; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Fab. Producten gemaakt in MERCK SHARP DOHME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERCK SHARP DOHME is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCK SHARP DOHME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCK SHARP DOHME, openstaande posities, locatie van MERCK SHARP DOHME op de kaart.

MERCK SHARP DOHME is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERCK SHARP DOHME, company assigned to the tax number BE04184387207. The company MERCK SHARP DOHME is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 1135; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Produits pharmaceutiques Fab. Products created in MERCK SHARP DOHME were not found.
The main activity of MERCK SHARP DOHME is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCK SHARP DOHME is not available. You also can look at reviews of MERCK SHARP DOHME, open positions, location of MERCK SHARP DOHME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCK SHARP DOHME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCK SHARP DOHME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCK SHARP DOHME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCK SHARP DOHME, employees, financial statistics.