BIOWHITTAKER EUROPE

Contactgegevens BIOWHITTAKER EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIOWHITTAKER EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIOWHITTAKER EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES BIOLLEUX 0; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87321611 (+32-87321611) 87321611 (+32-87321611)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIOWHITTAKER EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIOWHITTAKER EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIOWHITTAKER EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIOWHITTAKER EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIOWHITTAKER EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIOWHITTAKER EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIOWHITTAKER EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIOWHITTAKER EUROPE
Products information BIOWHITTAKER EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BIOWHITTAKER EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIOWHITTAKER EUROPE
(Get full report from official database of BE for BIOWHITTAKER EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIOWHITTAKER EUROPE
Addition kinds of activities for BIOWHITTAKER EUROPE

799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
38290202. barografen | Barographs
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
73730102. System engineering, computer gerelateerd | Systems engineering, computer related

Werken bij BIOWHITTAKER EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIOWHITTAKER EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIOWHITTAKER EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIOWHITTAKER EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van BIOWHITTAKER EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of BIOWHITTAKER EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIOWHITTAKER EUROPE. Laat een reactie achter voor BIOWHITTAKER EUROPE. BIOWHITTAKER EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIOWHITTAKER EUROPE. Leave a respond for BIOWHITTAKER EUROPE. BIOWHITTAKER EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIOWHITTAKER EUROPE op de google maps. Adres en contacten BIOWHITTAKER EUROPE
Location of BIOWHITTAKER EUROPE on the google maps. Address and contacts of BIOWHITTAKER EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIOWHITTAKER EUROPE BIOWHITTAKER EUROPE: SATRA SA | T LIERS VLAAIKE | PRADE ALAIN | Hostens G | STEPHANE DAUNE

Other related companies as BIOWHITTAKER EUROPE: SATRA SA | T LIERS VLAAIKE | PRADE ALAIN | Hostens G | STEPHANE DAUNE

BIOWHITTAKER EUROPE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIOWHITTAKER EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf BIOWHITTAKER EUROPE bevindt zich op het adres: AVENUE DES BIOLLEUX 0; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Fab. Producten gemaakt in BIOWHITTAKER EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIOWHITTAKER EUROPE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIOWHITTAKER EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIOWHITTAKER EUROPE, openstaande posities, locatie van BIOWHITTAKER EUROPE op de kaart.

BIOWHITTAKER EUROPE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIOWHITTAKER EUROPE, company assigned to the tax number BE03294219970. The company BIOWHITTAKER EUROPE is located at the address: AVENUE DES BIOLLEUX 0; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits pharmaceutiques Fab. Products created in BIOWHITTAKER EUROPE were not found.
The main activity of BIOWHITTAKER EUROPE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BIOWHITTAKER EUROPE is not available. You also can look at reviews of BIOWHITTAKER EUROPE, open positions, location of BIOWHITTAKER EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIOWHITTAKER EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIOWHITTAKER EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIOWHITTAKER EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIOWHITTAKER EUROPE, employees, financial statistics.