GODFRIAUX ET CIE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • GODFRIAUX ET CIE
Private companiesEducational Services • GODFRIAUX ET CIE

Contactgegevens GODFRIAUX ET CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODFRIAUX ET CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODFRIAUX ET CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 24; 1360; PERWEZ, België

Telefoon (phone): 81655079 (+32-81655079) 81655079 (+32-81655079)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODFRIAUX ET CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODFRIAUX ET CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODFRIAUX ET CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODFRIAUX ET CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODFRIAUX ET CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODFRIAUX ET CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODFRIAUX ET CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODFRIAUX ET CIE
Products information GODFRIAUX ET CIE

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Oeufs.

Product categorie (product category): Produits laitiers and huiles comestibles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODFRIAUX ET CIE
(Get full report from official database of BE for GODFRIAUX ET CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODFRIAUX ET CIE
Addition kinds of activities for GODFRIAUX ET CIE

17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
35360102. Davits | Davits
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
50649905. boeien | Irons
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij GODFRIAUX ET CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODFRIAUX ET CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODFRIAUX ET CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODFRIAUX ET CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van GODFRIAUX ET CIE in sociale netwerken
Look for responds of GODFRIAUX ET CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODFRIAUX ET CIE. Laat een reactie achter voor GODFRIAUX ET CIE. GODFRIAUX ET CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODFRIAUX ET CIE. Leave a respond for GODFRIAUX ET CIE. GODFRIAUX ET CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODFRIAUX ET CIE op de google maps. Adres en contacten GODFRIAUX ET CIE
Location of GODFRIAUX ET CIE on the google maps. Address and contacts of GODFRIAUX ET CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GODFRIAUX ET CIE GODFRIAUX ET CIE: GARAGE BERTRAND | ALC TOURNAI | FA. EVERAERT & ZN | VERZIMMO | Vandenberghe G

Other related companies as GODFRIAUX ET CIE: GARAGE BERTRAND | ALC TOURNAI | FA. EVERAERT & ZN | VERZIMMO | Vandenberghe G

GODFRIAUX ET CIE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODFRIAUX ET CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf GODFRIAUX ET CIE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 24; 1360; PERWEZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Produits laitiers and huiles comestibles Gr. Lijst met producten zijn Produits: Oeufs..
De hoofdactiviteit van GODFRIAUX ET CIE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODFRIAUX ET CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODFRIAUX ET CIE, openstaande posities, locatie van GODFRIAUX ET CIE op de kaart.

GODFRIAUX ET CIE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODFRIAUX ET CIE, company assigned to the tax number BE04147857666. The company GODFRIAUX ET CIE is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 24; 1360; PERWEZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Produits laitiers and huiles comestibles Gr. List of products are Produits: Oeufs..
The main activity of GODFRIAUX ET CIE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GODFRIAUX ET CIE is not available. You also can look at reviews of GODFRIAUX ET CIE, open positions, location of GODFRIAUX ET CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODFRIAUX ET CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODFRIAUX ET CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODFRIAUX ET CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODFRIAUX ET CIE, employees, financial statistics.