SPARKLE DIAM

Contactgegevens SPARKLE DIAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPARKLE DIAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPARKLE DIAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 30B240; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32266750 32266750

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPARKLE DIAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPARKLE DIAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPARKLE DIAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPARKLE DIAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPARKLE DIAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPARKLE DIAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPARKLE DIAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPARKLE DIAM
Products information SPARKLE DIAM

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Produits interm茅diaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPARKLE DIAM
(Get full report from official database of BE for SPARKLE DIAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPARKLE DIAM
Addition kinds of activities for SPARKLE DIAM

20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
32530203. Muur tegel, keramiek | Wall tile, ceramic
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
38510200. Beschermend eyeware | Protective eyeware
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec

Werken bij SPARKLE DIAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPARKLE DIAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPARKLE DIAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPARKLE DIAM. Looking for open vacancies in other companies

  • LAGO zoekt: horecaverantwoordelijke in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te leiden, gaat LAGO op zoek naar een horecaverantwoordelijke. Er wordt je een uitdagende job in een boeiende omgeving aangeboden, waar je de mogelijkheid krijgt om samen met je collega's dit veelbelovend project verder te laten ontwikkelen. Als horecaverantwoordelijke stuur je niet alleen je collega's aan, maar ben je ook attent voor de noden van je klanten. Je bent tevens het boegbeeld van LAGO en kan je dan ook perfect vinden in hun bedrijfswaarden en normen.

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van SPARKLE DIAM in sociale netwerken
Look for responds of SPARKLE DIAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPARKLE DIAM. Laat een reactie achter voor SPARKLE DIAM. SPARKLE DIAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPARKLE DIAM. Leave a respond for SPARKLE DIAM. SPARKLE DIAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPARKLE DIAM op de google maps. Adres en contacten SPARKLE DIAM
Location of SPARKLE DIAM on the google maps. Address and contacts of SPARKLE DIAM

Andere gerelateerde bedrijven als come SPARKLE DIAM SPARKLE DIAM: HANS D'HOORE | SOLID SYSTEM SOLUTIONS | Truyen M | FRANK DE WAELE | PALLIATIEVE ZORG ZUID-WEST-VLAANDEREN

Other related companies as SPARKLE DIAM: HANS D'HOORE | SOLID SYSTEM SOLUTIONS | Truyen M | FRANK DE WAELE | PALLIATIEVE ZORG ZUID-WEST-VLAANDEREN

SPARKLE DIAM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPARKLE DIAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf SPARKLE DIAM bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 30B240; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Produits interm茅diaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van SPARKLE DIAM is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPARKLE DIAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPARKLE DIAM, openstaande posities, locatie van SPARKLE DIAM op de kaart.

SPARKLE DIAM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPARKLE DIAM, company assigned to the tax number BE02335388183. The company SPARKLE DIAM is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 30B240; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Produits interm茅diaires Gr. List of products are Produits: Diamants..
The main activity of SPARKLE DIAM is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPARKLE DIAM is not available. You also can look at reviews of SPARKLE DIAM, open positions, location of SPARKLE DIAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPARKLE DIAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPARKLE DIAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPARKLE DIAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPARKLE DIAM, employees, financial statistics.