SAGAR

Contactgegevens SAGAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAGAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAGAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 30B206; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32268029 32268029

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAGAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAGAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAGAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAGAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAGAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAGAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAGAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAGAR
Products information SAGAR

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Produits interm茅diaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAGAR
(Get full report from official database of BE for SAGAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAGAR
Addition kinds of activities for SAGAR

07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service

Werken bij SAGAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAGAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAGAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAGAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van SAGAR in sociale netwerken
Look for responds of SAGAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAGAR. Laat een reactie achter voor SAGAR. SAGAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAGAR. Leave a respond for SAGAR. SAGAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAGAR op de google maps. Adres en contacten SAGAR
Location of SAGAR on the google maps. Address and contacts of SAGAR

Andere gerelateerde bedrijven als come SAGAR SAGAR: ABISCO | BEKAM | Dejonckheere | COIFFURE NICOLE | MEZZALUNA LL

Other related companies as SAGAR: ABISCO | BEKAM | Dejonckheere | COIFFURE NICOLE | MEZZALUNA LL

SAGAR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAGAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf SAGAR bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 30B206; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits interm茅diaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van SAGAR is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAGAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAGAR, openstaande posities, locatie van SAGAR op de kaart.

SAGAR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAGAR, company assigned to the tax number BE07381958007. The company SAGAR is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 30B206; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits interm茅diaires Gr. List of products are Produits: Diamants..
The main activity of SAGAR is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAGAR is not available. You also can look at reviews of SAGAR, open positions, location of SAGAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAGAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAGAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAGAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAGAR, employees, financial statistics.