FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA

Contactgegevens FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Transcontinentaalweg 2 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-41-74-34 32-35-41-74-34

Fax (fax): 32-35-42-20-44 32-35-42-20-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA
Products information FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04823242187
Ondernemingsnummer: 5105316162
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA

15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
36439907. Power line kabel | Power line cable
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. Leave a respond for FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA. FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA
Location of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: KAPERMOLENPARK | FA. DISTRICHAMP | GODERIS DROGISTERIJ | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | MOPHACO

Other related companies as FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA: KAPERMOLENPARK | FA. DISTRICHAMP | GODERIS DROGISTERIJ | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | MOPHACO

FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823242187. Het bedrijf FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Transcontinentaalweg 2 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA op de kaart.

FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE04823242187. The company FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is located at the address: Transcontinentaalweg 2 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, open positions, location of FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCLEVE EN ZONEN BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.