DIAJEWEL

Contactgegevens DIAJEWEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIAJEWEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIAJEWEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSSTRAAT 9; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32313770 32313770

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIAJEWEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIAJEWEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIAJEWEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIAJEWEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIAJEWEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIAJEWEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIAJEWEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIAJEWEL
Products information DIAJEWEL

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Produits interm茅diaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIAJEWEL
(Get full report from official database of BE for DIAJEWEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIAJEWEL
Addition kinds of activities for DIAJEWEL

2394. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
4493. jachthavens | Marinas
336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
34969907. Garment hangers, gemaakt van aangekochte draad | Garment hangers, made from purchased wire
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
50820300. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij DIAJEWEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIAJEWEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIAJEWEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIAJEWEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van DIAJEWEL in sociale netwerken
Look for responds of DIAJEWEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIAJEWEL. Laat een reactie achter voor DIAJEWEL. DIAJEWEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIAJEWEL. Leave a respond for DIAJEWEL. DIAJEWEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIAJEWEL op de google maps. Adres en contacten DIAJEWEL
Location of DIAJEWEL on the google maps. Address and contacts of DIAJEWEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIAJEWEL DIAJEWEL: DANIELLA SERVOTTE | Skoebidoe | Vulcano | Plastics Tavernier-Hubaux NV | VANSTEENLAND MARC

Other related companies as DIAJEWEL: DANIELLA SERVOTTE | Skoebidoe | Vulcano | Plastics Tavernier-Hubaux NV | VANSTEENLAND MARC

DIAJEWEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIAJEWEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf DIAJEWEL bevindt zich op het adres: HOVENIERSSTRAAT 9; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits interm茅diaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van DIAJEWEL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIAJEWEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIAJEWEL, openstaande posities, locatie van DIAJEWEL op de kaart.

DIAJEWEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIAJEWEL, company assigned to the tax number BE07618988037. The company DIAJEWEL is located at the address: HOVENIERSSTRAAT 9; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits interm茅diaires Gr. List of products are Produits: Diamants..
The main activity of DIAJEWEL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIAJEWEL is not available. You also can look at reviews of DIAJEWEL, open positions, location of DIAJEWEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIAJEWEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIAJEWEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIAJEWEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIAJEWEL, employees, financial statistics.