ROMAN Y PARRA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ROMAN Y PARRA
Private companiesLegal Services • ROMAN Y PARRA

Contactgegevens ROMAN Y PARRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAN Y PARRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAN Y PARRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ETOILE 99; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 23766093 (+32-23766093) 23766093 (+32-23766093)

Fax (fax): +32 (3) 970-11-83 +32 (3) 970-11-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAN Y PARRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAN Y PARRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAN Y PARRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAN Y PARRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAN Y PARRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAN Y PARRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAN Y PARRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAN Y PARRA
Products information ROMAN Y PARRA

BTW identificatienummer (tax): BE06416809082
Ondernemingsnummer: 5039947509
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ROMAN Y PARRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAN Y PARRA
(Get full report from official database of BE for ROMAN Y PARRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAN Y PARRA
Addition kinds of activities for ROMAN Y PARRA

733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
50519905. Nails | Nails
80110402. Psychiater | Psychiatrist
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij ROMAN Y PARRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAN Y PARRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAN Y PARRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAN Y PARRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Zoek naar antwoorden van ROMAN Y PARRA in sociale netwerken
Look for responds of ROMAN Y PARRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAN Y PARRA. Laat een reactie achter voor ROMAN Y PARRA. ROMAN Y PARRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAN Y PARRA. Leave a respond for ROMAN Y PARRA. ROMAN Y PARRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAN Y PARRA op de google maps. Adres en contacten ROMAN Y PARRA
Location of ROMAN Y PARRA on the google maps. Address and contacts of ROMAN Y PARRA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAN Y PARRA ROMAN Y PARRA: BAKELANTS | TOM & CO | G?N?RAL CONSTRUCTION | ANTOON DESMET | Altitude Photo Vid茅o

Other related companies as ROMAN Y PARRA: BAKELANTS | TOM & CO | G?N?RAL CONSTRUCTION | ANTOON DESMET | Altitude Photo Vid茅o

ROMAN Y PARRA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAN Y PARRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06416809082. Het bedrijf ROMAN Y PARRA bevindt zich op het adres: RUE DE L'ETOILE 99; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 399,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in ROMAN Y PARRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROMAN Y PARRA is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAN Y PARRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAN Y PARRA, openstaande posities, locatie van ROMAN Y PARRA op de kaart.

ROMAN Y PARRA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAN Y PARRA, company assigned to the tax number BE06416809082. The company ROMAN Y PARRA is located at the address: RUE DE L'ETOILE 99; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 399,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in ROMAN Y PARRA were not found.
The main activity of ROMAN Y PARRA is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAN Y PARRA is not available. You also can look at reviews of ROMAN Y PARRA, open positions, location of ROMAN Y PARRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAN Y PARRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAN Y PARRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAN Y PARRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAN Y PARRA, employees, financial statistics.