MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS
Private companiesCoal Mining • MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS

Contactgegevens MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J HUYSMANSLAAN 66; 1651; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23710371 (+32-23710371) 23710371 (+32-23710371)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS
Products information MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.

Product categorie (product category): Produits chimiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS
(Get full report from official database of BE for MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS
Addition kinds of activities for MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
356899. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
34950000. Draadveren | Wire springs
37140209. Kracht transmissie apparatuur, motorvoertuig | Power transmission equipment, motor vehicle
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances
79999911. Verhuur van recreatiemateriaal | Recreation equipment rental

Werken bij MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET NOTIES VAN BOEKHOUDING (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: KEROS

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding sta je samen met jou collega’s in voor de administratie en de basis boekhouding van een familiale KMO. Je bent de rechterhand van de zaakvoerders. Taakinhoud: input data; mailbehandeling; telefonie; agendabeheer; inboeken van facturen; betalingen opvolgen.

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. Laat een reactie achter voor MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. Leave a respond for MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS. MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS op de google maps. Adres en contacten MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS
Location of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS on the google maps. Address and contacts of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: Chanterelle (La) | JEAN-MICHEL DELRUE | VEDIOR INTERIM | PAULA DE WAELE | Majestic

Other related companies as MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS: Chanterelle (La) | JEAN-MICHEL DELRUE | VEDIOR INTERIM | PAULA DE WAELE | Majestic

MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS bevindt zich op het adres: J HUYSMANSLAAN 66; 1651; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits chimiques Gr. Lijst met producten zijn Produits: Produits Chimiques de Nettoyage..
De hoofdactiviteit van MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, openstaande posities, locatie van MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS op de kaart.

MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, company assigned to the tax number BE03995422363. The company MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is located at the address: J HUYSMANSLAAN 66; 1651; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits chimiques Gr. List of products are Produits: Produits Chimiques de Nettoyage..
The main activity of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS is not available. You also can look at reviews of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, open positions, location of MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAINTENANCE SUPPLY PARTNERS, employees, financial statistics.