KEMIN EUROPA

Contactgegevens KEMIN EUROPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMIN EUROPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMIN EUROPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOEKOMSTLAAN 42; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14215911 (+32-14215911) 14215911 (+32-14215911)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMIN EUROPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMIN EUROPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMIN EUROPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMIN EUROPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMIN EUROPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMIN EUROPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMIN EUROPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMIN EUROPA
Products information KEMIN EUROPA

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KEMIN EUROPA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits chimiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMIN EUROPA
(Get full report from official database of BE for KEMIN EUROPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMIN EUROPA
Addition kinds of activities for KEMIN EUROPA

176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
16229901. Brugconstructie | Bridge construction
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
29520103. Dakbedekkingen, cement of coatings, nec | Roofing felts, cements, or coatings, nec
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies
63119902. Welwillend verzekeringsverenigingen | Benevolent insurance associations
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij KEMIN EUROPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMIN EUROPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMIN EUROPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMIN EUROPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van KEMIN EUROPA in sociale netwerken
Look for responds of KEMIN EUROPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMIN EUROPA. Laat een reactie achter voor KEMIN EUROPA. KEMIN EUROPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMIN EUROPA. Leave a respond for KEMIN EUROPA. KEMIN EUROPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMIN EUROPA op de google maps. Adres en contacten KEMIN EUROPA
Location of KEMIN EUROPA on the google maps. Address and contacts of KEMIN EUROPA

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMIN EUROPA KEMIN EUROPA: Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW | NELLY MAES | DIERENSPECIAALZAAK JURGEN | Van Den Neste A | HOET-DERIEUW

Other related companies as KEMIN EUROPA: Vlaamse Liga Gehandicaptensport VZW | NELLY MAES | DIERENSPECIAALZAAK JURGEN | Van Den Neste A | HOET-DERIEUW

KEMIN EUROPA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMIN EUROPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf KEMIN EUROPA bevindt zich op het adres: TOEKOMSTLAAN 42; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits chimiques Gr. Producten gemaakt in KEMIN EUROPA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEMIN EUROPA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMIN EUROPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMIN EUROPA, openstaande posities, locatie van KEMIN EUROPA op de kaart.

KEMIN EUROPA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMIN EUROPA, company assigned to the tax number BE07284729003. The company KEMIN EUROPA is located at the address: TOEKOMSTLAAN 42; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits chimiques Gr. Products created in KEMIN EUROPA were not found.
The main activity of KEMIN EUROPA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMIN EUROPA is not available. You also can look at reviews of KEMIN EUROPA, open positions, location of KEMIN EUROPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMIN EUROPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMIN EUROPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMIN EUROPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMIN EUROPA, employees, financial statistics.