HENKEL

Contactgegevens HENKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PORT 16; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 22412711 (+32-22412711) 22412711 (+32-22412711)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENKEL
Products information HENKEL

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in HENKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits chimiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENKEL
(Get full report from official database of BE for HENKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENKEL
Addition kinds of activities for HENKEL

011500. Maïs | Corn
571901. Keukengerei | Kitchenware
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores

Werken bij HENKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van HENKEL in sociale netwerken
Look for responds of HENKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENKEL. Laat een reactie achter voor HENKEL. HENKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENKEL. Leave a respond for HENKEL. HENKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENKEL op de google maps. Adres en contacten HENKEL
Location of HENKEL on the google maps. Address and contacts of HENKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HENKEL HENKEL: SILVER CITY | Borgraeve Ph BVBA | BAKKERIJ 'T ANKERTJE | Stemafloor NV | Vandromme Kris

Other related companies as HENKEL: SILVER CITY | Borgraeve Ph BVBA | BAKKERIJ 'T ANKERTJE | Stemafloor NV | Vandromme Kris

HENKEL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf HENKEL bevindt zich op het adres: AVENUE DU PORT 16; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Produits chimiques Gr. Producten gemaakt in HENKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENKEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENKEL, openstaande posities, locatie van HENKEL op de kaart.

HENKEL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENKEL, company assigned to the tax number BE02765228271. The company HENKEL is located at the address: AVENUE DU PORT 16; 1080; MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Produits chimiques Gr. Products created in HENKEL were not found.
The main activity of HENKEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENKEL is not available. You also can look at reviews of HENKEL, open positions, location of HENKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENKEL, employees, financial statistics.