BARLOCHER BENELUX

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BARLOCHER BENELUX
Private companiesOil and Gas Extraction • BARLOCHER BENELUX

Contactgegevens BARLOCHER BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARLOCHER BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARLOCHER BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 83; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15431291 (+32-15431291) 15431291 (+32-15431291)

Fax (fax): +32 (64) 457-65-56 +32 (64) 457-65-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARLOCHER BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARLOCHER BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARLOCHER BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARLOCHER BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARLOCHER BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARLOCHER BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARLOCHER BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARLOCHER BENELUX
Products information BARLOCHER BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE07818115234
Ondernemingsnummer: 2149993896
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BARLOCHER BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits chimiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARLOCHER BENELUX
(Get full report from official database of BE for BARLOCHER BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARLOCHER BENELUX
Addition kinds of activities for BARLOCHER BENELUX

22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
65319902. Veiling, onroerend goed | Auction, real estate
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
75130000. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers

Werken bij BARLOCHER BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARLOCHER BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARLOCHER BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARLOCHER BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van BARLOCHER BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of BARLOCHER BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARLOCHER BENELUX. Laat een reactie achter voor BARLOCHER BENELUX. BARLOCHER BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARLOCHER BENELUX. Leave a respond for BARLOCHER BENELUX. BARLOCHER BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARLOCHER BENELUX op de google maps. Adres en contacten BARLOCHER BENELUX
Location of BARLOCHER BENELUX on the google maps. Address and contacts of BARLOCHER BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BARLOCHER BENELUX BARLOCHER BENELUX: GELDER GROUP SA | Huveners Chauffage SPRL | HOTEL SAINT-SAUVEUR | Royal Pub | Vanerum-Elbe

Other related companies as BARLOCHER BENELUX: GELDER GROUP SA | Huveners Chauffage SPRL | HOTEL SAINT-SAUVEUR | Royal Pub | Vanerum-Elbe

BARLOCHER BENELUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARLOCHER BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07818115234. Het bedrijf BARLOCHER BENELUX bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 83; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Produits chimiques Gr. Producten gemaakt in BARLOCHER BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARLOCHER BENELUX is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARLOCHER BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARLOCHER BENELUX, openstaande posities, locatie van BARLOCHER BENELUX op de kaart.

BARLOCHER BENELUX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARLOCHER BENELUX, company assigned to the tax number BE07818115234. The company BARLOCHER BENELUX is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 83; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Produits chimiques Gr. Products created in BARLOCHER BENELUX were not found.
The main activity of BARLOCHER BENELUX is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BARLOCHER BENELUX is not available. You also can look at reviews of BARLOCHER BENELUX, open positions, location of BARLOCHER BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARLOCHER BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARLOCHER BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARLOCHER BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARLOCHER BENELUX, employees, financial statistics.