HORECA VAN ZON

Contactgegevens HORECA VAN ZON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HORECA VAN ZON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HORECA VAN ZON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDENWEG 9; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11440710 (+32-11440710) 11440710 (+32-11440710)

Fax (fax): +32 (69) 773-77-40 +32 (69) 773-77-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HORECA VAN ZON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HORECA VAN ZON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HORECA VAN ZON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HORECA VAN ZON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HORECA VAN ZON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HORECA VAN ZON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HORECA VAN ZON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HORECA VAN ZON
Products information HORECA VAN ZON

BTW identificatienummer (tax): BE06269317626
Ondernemingsnummer: 9057373046
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Aliments Surgel茅s, Boissons, Epicerie, Snacks.

Product categorie (product category): Produits alimentaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HORECA VAN ZON
(Get full report from official database of BE for HORECA VAN ZON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HORECA VAN ZON
Addition kinds of activities for HORECA VAN ZON

333499. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
516902. Industriële gassen | Industrial gases
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
57190106. enamelware | Enamelware
72190302. Zuigeling service | Infant wear service
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory
73891300. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services

Werken bij HORECA VAN ZON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HORECA VAN ZON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HORECA VAN ZON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HORECA VAN ZON. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

Zoek naar antwoorden van HORECA VAN ZON in sociale netwerken
Look for responds of HORECA VAN ZON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HORECA VAN ZON. Laat een reactie achter voor HORECA VAN ZON. HORECA VAN ZON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HORECA VAN ZON. Leave a respond for HORECA VAN ZON. HORECA VAN ZON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HORECA VAN ZON op de google maps. Adres en contacten HORECA VAN ZON
Location of HORECA VAN ZON on the google maps. Address and contacts of HORECA VAN ZON

Andere gerelateerde bedrijven als come HORECA VAN ZON HORECA VAN ZON: W.T.C. DIAMANT | LAMOLINE | GEBROEDERS DE KREM | Ahrend J | GOLDEN CHOPSTICKS

Other related companies as HORECA VAN ZON: W.T.C. DIAMANT | LAMOLINE | GEBROEDERS DE KREM | Ahrend J | GOLDEN CHOPSTICKS

HORECA VAN ZON is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HORECA VAN ZON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06269317626. Het bedrijf HORECA VAN ZON bevindt zich op het adres: MIDDENWEG 9; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Produits alimentaires Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s, Boissons, Epicerie, Snacks..
De hoofdactiviteit van HORECA VAN ZON is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HORECA VAN ZON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HORECA VAN ZON, openstaande posities, locatie van HORECA VAN ZON op de kaart.

HORECA VAN ZON is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HORECA VAN ZON, company assigned to the tax number BE06269317626. The company HORECA VAN ZON is located at the address: MIDDENWEG 9; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Produits alimentaires Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s, Boissons, Epicerie, Snacks..
The main activity of HORECA VAN ZON is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HORECA VAN ZON is not available. You also can look at reviews of HORECA VAN ZON, open positions, location of HORECA VAN ZON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HORECA VAN ZON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HORECA VAN ZON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HORECA VAN ZON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HORECA VAN ZON, employees, financial statistics.