CINE-VOG-FILMS

Contactgegevens CINE-VOG-FILMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINE-VOG-FILMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINE-VOG-FILMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 71; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22193316 (+32-22193316) 22193316 (+32-22193316)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINE-VOG-FILMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINE-VOG-FILMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINE-VOG-FILMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINE-VOG-FILMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINE-VOG-FILMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINE-VOG-FILMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINE-VOG-FILMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINE-VOG-FILMS
Products information CINE-VOG-FILMS

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Editeurs de revues and p茅riodiques. Editeurs de journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINE-VOG-FILMS
(Get full report from official database of BE for CINE-VOG-FILMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINE-VOG-FILMS
Addition kinds of activities for CINE-VOG-FILMS

515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij CINE-VOG-FILMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINE-VOG-FILMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINE-VOG-FILMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINE-VOG-FILMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

Zoek naar antwoorden van CINE-VOG-FILMS in sociale netwerken
Look for responds of CINE-VOG-FILMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINE-VOG-FILMS. Laat een reactie achter voor CINE-VOG-FILMS. CINE-VOG-FILMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINE-VOG-FILMS. Leave a respond for CINE-VOG-FILMS. CINE-VOG-FILMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINE-VOG-FILMS op de google maps. Adres en contacten CINE-VOG-FILMS
Location of CINE-VOG-FILMS on the google maps. Address and contacts of CINE-VOG-FILMS

Andere gerelateerde bedrijven als come CINE-VOG-FILMS CINE-VOG-FILMS: HENRI DECOCK | G. & G. GRAFISCH ATELIER | Lison J-P | F. HALLARD | PAUL BAUMANS

Other related companies as CINE-VOG-FILMS: HENRI DECOCK | G. & G. GRAFISCH ATELIER | Lison J-P | F. HALLARD | PAUL BAUMANS

CINE-VOG-FILMS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CINE-VOG-FILMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf CINE-VOG-FILMS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 71; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Editeurs de revues and p茅riodiques. Editeurs de journaux. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van CINE-VOG-FILMS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINE-VOG-FILMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINE-VOG-FILMS, openstaande posities, locatie van CINE-VOG-FILMS op de kaart.

CINE-VOG-FILMS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CINE-VOG-FILMS, company assigned to the tax number BE09951660156. The company CINE-VOG-FILMS is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 71; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Editeurs de revues and p茅riodiques. Editeurs de journaux. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of CINE-VOG-FILMS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CINE-VOG-FILMS is not available. You also can look at reviews of CINE-VOG-FILMS, open positions, location of CINE-VOG-FILMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINE-VOG-FILMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINE-VOG-FILMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINE-VOG-FILMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINE-VOG-FILMS, employees, financial statistics.