KOEN MOERMAN

Contactgegevens KOEN MOERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN MOERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN MOERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERKAAI 30; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56252799 (+32-56252799) 56252799 (+32-56252799)

Fax (fax): +32 (53) 255-30-71 +32 (53) 255-30-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN MOERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN MOERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN MOERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN MOERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN MOERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN MOERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN MOERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN MOERMAN
Products information KOEN MOERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE07013641357
Ondernemingsnummer: 6749694824
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN MOERMAN
(Get full report from official database of BE for KOEN MOERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN MOERMAN
Addition kinds of activities for KOEN MOERMAN

349999. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection
72990201. Massagesalon | Massage parlor

Werken bij KOEN MOERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN MOERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN MOERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN MOERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

Zoek naar antwoorden van KOEN MOERMAN in sociale netwerken
Look for responds of KOEN MOERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN MOERMAN. Laat een reactie achter voor KOEN MOERMAN. KOEN MOERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN MOERMAN. Leave a respond for KOEN MOERMAN. KOEN MOERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN MOERMAN op de google maps. Adres en contacten KOEN MOERMAN
Location of KOEN MOERMAN on the google maps. Address and contacts of KOEN MOERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN MOERMAN KOEN MOERMAN: BERTRAND DEHAEMERS | DE SAEDELEER | Dekeyser (Huis) | A.A. Belgaprint/B.K.S. | Tweedehandsshop Sturm-Fierens

Other related companies as KOEN MOERMAN: BERTRAND DEHAEMERS | DE SAEDELEER | Dekeyser (Huis) | A.A. Belgaprint/B.K.S. | Tweedehandsshop Sturm-Fierens

KOEN MOERMAN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN MOERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013641357. Het bedrijf KOEN MOERMAN bevindt zich op het adres: IJZERKAAI 30; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van KOEN MOERMAN is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN MOERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN MOERMAN, openstaande posities, locatie van KOEN MOERMAN op de kaart.

KOEN MOERMAN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOEN MOERMAN, company assigned to the tax number BE07013641357. The company KOEN MOERMAN is located at the address: IJZERKAAI 30; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of KOEN MOERMAN is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN MOERMAN is not available. You also can look at reviews of KOEN MOERMAN, open positions, location of KOEN MOERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN MOERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN MOERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN MOERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN MOERMAN, employees, financial statistics.