FABRICE LESTARQUIT

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FABRICE LESTARQUIT
Private companiesHealth Services • FABRICE LESTARQUIT

Contactgegevens FABRICE LESTARQUIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABRICE LESTARQUIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABRICE LESTARQUIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-JULIEN 24; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43429233 (+32-43429233) 43429233 (+32-43429233)

Fax (fax): +32 (3) 860-66-64 +32 (3) 860-66-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABRICE LESTARQUIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABRICE LESTARQUIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABRICE LESTARQUIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABRICE LESTARQUIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABRICE LESTARQUIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABRICE LESTARQUIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABRICE LESTARQUIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABRICE LESTARQUIT
Products information FABRICE LESTARQUIT

BTW identificatienummer (tax): BE06830444335
Ondernemingsnummer: 1113983154
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Films: Vid茅os.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABRICE LESTARQUIT
(Get full report from official database of BE for FABRICE LESTARQUIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABRICE LESTARQUIT
Addition kinds of activities for FABRICE LESTARQUIT

5065. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec
229907. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
239301. Canvas tassen | Canvas bags
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
38250312. Meetinstrumenten en meters, elektrisch | Measuring instruments and meters, electric
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies
52610201. Kunstmest | Fertilizer

Werken bij FABRICE LESTARQUIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABRICE LESTARQUIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABRICE LESTARQUIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABRICE LESTARQUIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van FABRICE LESTARQUIT in sociale netwerken
Look for responds of FABRICE LESTARQUIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABRICE LESTARQUIT. Laat een reactie achter voor FABRICE LESTARQUIT. FABRICE LESTARQUIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABRICE LESTARQUIT. Leave a respond for FABRICE LESTARQUIT. FABRICE LESTARQUIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABRICE LESTARQUIT op de google maps. Adres en contacten FABRICE LESTARQUIT
Location of FABRICE LESTARQUIT on the google maps. Address and contacts of FABRICE LESTARQUIT

Andere gerelateerde bedrijven als come FABRICE LESTARQUIT FABRICE LESTARQUIT: DOLOMIE DE VILLERS-LE-GAMBON | DELHAIZE | R. BERGEN | Capoeira Porto de Minas VZW | Print House L.Y.N.

Other related companies as FABRICE LESTARQUIT: DOLOMIE DE VILLERS-LE-GAMBON | DELHAIZE | R. BERGEN | Capoeira Porto de Minas VZW | Print House L.Y.N.

FABRICE LESTARQUIT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABRICE LESTARQUIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06830444335. Het bedrijf FABRICE LESTARQUIT bevindt zich op het adres: RUE SAINT-JULIEN 24; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Types de Films: Vid茅os..
De hoofdactiviteit van FABRICE LESTARQUIT is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABRICE LESTARQUIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABRICE LESTARQUIT, openstaande posities, locatie van FABRICE LESTARQUIT op de kaart.

FABRICE LESTARQUIT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABRICE LESTARQUIT, company assigned to the tax number BE06830444335. The company FABRICE LESTARQUIT is located at the address: RUE SAINT-JULIEN 24; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Types de Films: Vid茅os..
The main activity of FABRICE LESTARQUIT is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FABRICE LESTARQUIT is not available. You also can look at reviews of FABRICE LESTARQUIT, open positions, location of FABRICE LESTARQUIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABRICE LESTARQUIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABRICE LESTARQUIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABRICE LESTARQUIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABRICE LESTARQUIT, employees, financial statistics.