ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA
Private companiesInsurance Carriers • ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA

Contactgegevens ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOLLISSTRAAT 11; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11637133 (+32-11637133) 11637133 (+32-11637133)

Fax (fax): +32 (57) 732-31-47 +32 (57) 732-31-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA
Products information ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA

BTW identificatienummer (tax): BE06178955078
Ondernemingsnummer: 8719818115
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Productions Multim茅dia.

Product categorie (product category): Production de films, t茅l茅films and vid茅os

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA
(Get full report from official database of BE for ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA
Addition kinds of activities for ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
23890202. Band uniforms | Band uniforms
36749915. Thermo-elektrische apparaten, vaste toestand | Thermoelectric devices, solid state
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
50840808. lieren | Winches
73891404. Flessenuitwisseling | Bottle exchange

Werken bij ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA in sociale netwerken
Look for responds of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. Laat een reactie achter voor ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. Leave a respond for ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA. ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA op de google maps. Adres en contacten ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA
Location of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA on the google maps. Address and contacts of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: Famille Secrétariat | LE GARBY | HENRI HUSSIN | BOONE PAUL BVBA | BUREAU CUYKX & CO

Other related companies as ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA: Famille Secrétariat | LE GARBY | HENRI HUSSIN | BOONE PAUL BVBA | BUREAU CUYKX & CO

ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06178955078. Het bedrijf ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA bevindt zich op het adres: BOLLISSTRAAT 11; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. Lijst met producten zijn Services: Productions Multim茅dia..
De hoofdactiviteit van ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, openstaande posities, locatie van ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA op de kaart.

ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, company assigned to the tax number BE06178955078. The company ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is located at the address: BOLLISSTRAAT 11; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Production de films, t茅l茅films and vid茅os. List of products are Services: Productions Multim茅dia..
The main activity of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA is not available. You also can look at reviews of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, open positions, location of ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADROIDE INTERACTIVE MULTI-MEDIA, employees, financial statistics.