RICHARD KAMINSKI

Contactgegevens RICHARD KAMINSKI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD KAMINSKI: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD KAMINSKI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH-JEAN MERLOT 59; 4430; ANS, België

Telefoon (phone): 42633761 (+32-42633761) 42633761 (+32-42633761)

Fax (fax): +32 (11) 392-59-31 +32 (11) 392-59-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD KAMINSKI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD KAMINSKI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD KAMINSKI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD KAMINSKI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD KAMINSKI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD KAMINSKI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD KAMINSKI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD KAMINSKI
Products information RICHARD KAMINSKI

BTW identificatienummer (tax): BE01441650390
Ondernemingsnummer: 5002044677
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in RICHARD KAMINSKI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD KAMINSKI
(Get full report from official database of BE for RICHARD KAMINSKI)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD KAMINSKI
Addition kinds of activities for RICHARD KAMINSKI

24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
28210203. Elastomeren, nonvulcanizable (plastics) | Elastomers, nonvulcanizable (plastics)
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
31439904. Sandalen, mannen | Sandals, men's
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
38290100. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment
83610401. Ouder huis | Aged home

Werken bij RICHARD KAMINSKI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD KAMINSKI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD KAMINSKI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD KAMINSKI. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van RICHARD KAMINSKI in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD KAMINSKI in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD KAMINSKI. Laat een reactie achter voor RICHARD KAMINSKI. RICHARD KAMINSKI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD KAMINSKI. Leave a respond for RICHARD KAMINSKI. RICHARD KAMINSKI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD KAMINSKI op de google maps. Adres en contacten RICHARD KAMINSKI
Location of RICHARD KAMINSKI on the google maps. Address and contacts of RICHARD KAMINSKI

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD KAMINSKI RICHARD KAMINSKI: DEXIA | Dusong C | Coiffure Diffusion | PB CONSULT | EUROBO

Other related companies as RICHARD KAMINSKI: DEXIA | Dusong C | Coiffure Diffusion | PB CONSULT | EUROBO

RICHARD KAMINSKI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD KAMINSKI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01441650390. Het bedrijf RICHARD KAMINSKI bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH-JEAN MERLOT 59; 4430; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in RICHARD KAMINSKI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RICHARD KAMINSKI is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD KAMINSKI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD KAMINSKI, openstaande posities, locatie van RICHARD KAMINSKI op de kaart.

RICHARD KAMINSKI is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD KAMINSKI, company assigned to the tax number BE01441650390. The company RICHARD KAMINSKI is located at the address: RUE JOSEPH-JEAN MERLOT 59; 4430; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in RICHARD KAMINSKI were not found.
The main activity of RICHARD KAMINSKI is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD KAMINSKI is not available. You also can look at reviews of RICHARD KAMINSKI, open positions, location of RICHARD KAMINSKI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD KAMINSKI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD KAMINSKI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD KAMINSKI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD KAMINSKI, employees, financial statistics.