MEAT AND FOOD INTERN.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • MEAT AND FOOD INTERN.
Private companiesMetal Mining • MEAT AND FOOD INTERN.

Contactgegevens MEAT AND FOOD INTERN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEAT AND FOOD INTERN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEAT AND FOOD INTERN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PRAULES 2; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81626510 (+32-81626510) 81626510 (+32-81626510)

Fax (fax): +32 (61) 341-20-24 +32 (61) 341-20-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEAT AND FOOD INTERN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEAT AND FOOD INTERN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEAT AND FOOD INTERN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEAT AND FOOD INTERN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEAT AND FOOD INTERN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEAT AND FOOD INTERN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEAT AND FOOD INTERN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEAT AND FOOD INTERN.
Products information MEAT AND FOOD INTERN.

BTW identificatienummer (tax): BE07069946289
Ondernemingsnummer: 6741180419
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MEAT AND FOOD INTERN. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and transformation de viande

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEAT AND FOOD INTERN.
(Get full report from official database of BE for MEAT AND FOOD INTERN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEAT AND FOOD INTERN.
Addition kinds of activities for MEAT AND FOOD INTERN.

242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
30699904. Film, rubber | Film, rubber
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
33120300. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij MEAT AND FOOD INTERN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEAT AND FOOD INTERN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEAT AND FOOD INTERN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEAT AND FOOD INTERN.. Looking for open vacancies in other companies

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van MEAT AND FOOD INTERN. in sociale netwerken
Look for responds of MEAT AND FOOD INTERN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEAT AND FOOD INTERN.. Laat een reactie achter voor MEAT AND FOOD INTERN.. MEAT AND FOOD INTERN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEAT AND FOOD INTERN.. Leave a respond for MEAT AND FOOD INTERN.. MEAT AND FOOD INTERN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEAT AND FOOD INTERN. op de google maps. Adres en contacten MEAT AND FOOD INTERN.
Location of MEAT AND FOOD INTERN. on the google maps. Address and contacts of MEAT AND FOOD INTERN.

Andere gerelateerde bedrijven als come MEAT AND FOOD INTERN. MEAT AND FOOD INTERN.: Boulangerie Carine Wim | R. CAPRASSE | VANDERMOERE TUINPLANNING | VM COMPUTERS | GHISLAINE PALMERS

Other related companies as MEAT AND FOOD INTERN.: Boulangerie Carine Wim | R. CAPRASSE | VANDERMOERE TUINPLANNING | VM COMPUTERS | GHISLAINE PALMERS

MEAT AND FOOD INTERN. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEAT AND FOOD INTERN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07069946289. Het bedrijf MEAT AND FOOD INTERN. bevindt zich op het adres: RUE DES PRAULES 2; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 123,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Production and transformation de viande. Producten gemaakt in MEAT AND FOOD INTERN. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEAT AND FOOD INTERN. is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEAT AND FOOD INTERN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEAT AND FOOD INTERN., openstaande posities, locatie van MEAT AND FOOD INTERN. op de kaart.

MEAT AND FOOD INTERN. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEAT AND FOOD INTERN., company assigned to the tax number BE07069946289. The company MEAT AND FOOD INTERN. is located at the address: RUE DES PRAULES 2; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 123,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Production and transformation de viande. Products created in MEAT AND FOOD INTERN. were not found.
The main activity of MEAT AND FOOD INTERN. is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEAT AND FOOD INTERN. is not available. You also can look at reviews of MEAT AND FOOD INTERN., open positions, location of MEAT AND FOOD INTERN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEAT AND FOOD INTERN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEAT AND FOOD INTERN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEAT AND FOOD INTERN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEAT AND FOOD INTERN., employees, financial statistics.