JAMOULLE CLAUDE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JAMOULLE CLAUDE
Private companiesMetal Mining • JAMOULLE CLAUDE

Contactgegevens JAMOULLE CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAMOULLE CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAMOULLE CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BIERSET 67; 4357; DONCEEL, België

Telefoon (phone): 42505805 (+32-42505805) 42505805 (+32-42505805)

Fax (fax): +32 (4) 608-47-37 +32 (4) 608-47-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAMOULLE CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAMOULLE CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAMOULLE CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAMOULLE CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAMOULLE CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAMOULLE CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAMOULLE CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAMOULLE CLAUDE
Products information JAMOULLE CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE06108367919
Ondernemingsnummer: 3067077636
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JAMOULLE CLAUDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and transformation de viande

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAMOULLE CLAUDE
(Get full report from official database of BE for JAMOULLE CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAMOULLE CLAUDE
Addition kinds of activities for JAMOULLE CLAUDE

1794. Uitboren | Excavation work
283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
36710206. Electron buizen, zendend | Electron tubes, transmitting
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential
75210000. Auto parkeren | Automobile parking

Werken bij JAMOULLE CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAMOULLE CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAMOULLE CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAMOULLE CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van JAMOULLE CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of JAMOULLE CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAMOULLE CLAUDE. Laat een reactie achter voor JAMOULLE CLAUDE. JAMOULLE CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAMOULLE CLAUDE. Leave a respond for JAMOULLE CLAUDE. JAMOULLE CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAMOULLE CLAUDE op de google maps. Adres en contacten JAMOULLE CLAUDE
Location of JAMOULLE CLAUDE on the google maps. Address and contacts of JAMOULLE CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come JAMOULLE CLAUDE JAMOULLE CLAUDE: METAALWERKEN DE SCHUTTER | ANDRE FRANCOIS | RAMSELSE VIDEOTHEEK | SYLVAIN MARREZ | JEAN-LUC GELIN

Other related companies as JAMOULLE CLAUDE: METAALWERKEN DE SCHUTTER | ANDRE FRANCOIS | RAMSELSE VIDEOTHEEK | SYLVAIN MARREZ | JEAN-LUC GELIN

JAMOULLE CLAUDE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAMOULLE CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06108367919. Het bedrijf JAMOULLE CLAUDE bevindt zich op het adres: RUE DE BIERSET 67; 4357; DONCEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Production and transformation de viande. Producten gemaakt in JAMOULLE CLAUDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAMOULLE CLAUDE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAMOULLE CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAMOULLE CLAUDE, openstaande posities, locatie van JAMOULLE CLAUDE op de kaart.

JAMOULLE CLAUDE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAMOULLE CLAUDE, company assigned to the tax number BE06108367919. The company JAMOULLE CLAUDE is located at the address: RUE DE BIERSET 67; 4357; DONCEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Production and transformation de viande. Products created in JAMOULLE CLAUDE were not found.
The main activity of JAMOULLE CLAUDE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JAMOULLE CLAUDE is not available. You also can look at reviews of JAMOULLE CLAUDE, open positions, location of JAMOULLE CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAMOULLE CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAMOULLE CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAMOULLE CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAMOULLE CLAUDE, employees, financial statistics.