DE ROECK WILLY & ZONEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DE ROECK WILLY & ZONEN
Private companiesBusiness Services • DE ROECK WILLY & ZONEN

Contactgegevens DE ROECK WILLY & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROECK WILLY & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROECK WILLY & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDINGSEWEG 419; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54412099 (+32-54412099) 54412099 (+32-54412099)

Fax (fax): +32 (63) 601-54-86 +32 (63) 601-54-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROECK WILLY & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROECK WILLY & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROECK WILLY & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROECK WILLY & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROECK WILLY & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROECK WILLY & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROECK WILLY & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROECK WILLY & ZONEN
Products information DE ROECK WILLY & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE07719512939
Ondernemingsnummer: 9277099609
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DE ROECK WILLY & ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and transformation de viande

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROECK WILLY & ZONEN
(Get full report from official database of BE for DE ROECK WILLY & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROECK WILLY & ZONEN
Addition kinds of activities for DE ROECK WILLY & ZONEN

738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
49619902. Verkoelde luchtleverancier | Cooled air supplier
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec

Werken bij DE ROECK WILLY & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROECK WILLY & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROECK WILLY & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROECK WILLY & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van DE ROECK WILLY & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of DE ROECK WILLY & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROECK WILLY & ZONEN. Laat een reactie achter voor DE ROECK WILLY & ZONEN. DE ROECK WILLY & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROECK WILLY & ZONEN. Leave a respond for DE ROECK WILLY & ZONEN. DE ROECK WILLY & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROECK WILLY & ZONEN op de google maps. Adres en contacten DE ROECK WILLY & ZONEN
Location of DE ROECK WILLY & ZONEN on the google maps. Address and contacts of DE ROECK WILLY & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROECK WILLY & ZONEN DE ROECK WILLY & ZONEN: Hemar BVBA | FA. NEEFKE | Philippe (Entreprises) SA | CENTRE DE DOCUMENTATION MUSICALE | Pallieterke

Other related companies as DE ROECK WILLY & ZONEN: Hemar BVBA | FA. NEEFKE | Philippe (Entreprises) SA | CENTRE DE DOCUMENTATION MUSICALE | Pallieterke

DE ROECK WILLY & ZONEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROECK WILLY & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719512939. Het bedrijf DE ROECK WILLY & ZONEN bevindt zich op het adres: EDINGSEWEG 419; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Production and transformation de viande. Producten gemaakt in DE ROECK WILLY & ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ROECK WILLY & ZONEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROECK WILLY & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROECK WILLY & ZONEN, openstaande posities, locatie van DE ROECK WILLY & ZONEN op de kaart.

DE ROECK WILLY & ZONEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ROECK WILLY & ZONEN, company assigned to the tax number BE07719512939. The company DE ROECK WILLY & ZONEN is located at the address: EDINGSEWEG 419; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Production and transformation de viande. Products created in DE ROECK WILLY & ZONEN were not found.
The main activity of DE ROECK WILLY & ZONEN is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROECK WILLY & ZONEN is not available. You also can look at reviews of DE ROECK WILLY & ZONEN, open positions, location of DE ROECK WILLY & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROECK WILLY & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROECK WILLY & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROECK WILLY & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROECK WILLY & ZONEN, employees, financial statistics.