LOKALE RADIO SINAAI

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • LOKALE RADIO SINAAI
Private companiesSocial Services • LOKALE RADIO SINAAI

Contactgegevens LOKALE RADIO SINAAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOKALE RADIO SINAAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOKALE RADIO SINAAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEBRUGSTRAAT 21; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37722223 (+32-37722223) 37722223 (+32-37722223)

Fax (fax): +32 (60) 398-78-76 +32 (60) 398-78-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOKALE RADIO SINAAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOKALE RADIO SINAAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOKALE RADIO SINAAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOKALE RADIO SINAAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOKALE RADIO SINAAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOKALE RADIO SINAAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOKALE RADIO SINAAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOKALE RADIO SINAAI
Products information LOKALE RADIO SINAAI

BTW identificatienummer (tax): BE03989929199
Ondernemingsnummer: 8831329345
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LOKALE RADIO SINAAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Production and diffusion de programmes radio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOKALE RADIO SINAAI
(Get full report from official database of BE for LOKALE RADIO SINAAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOKALE RADIO SINAAI
Addition kinds of activities for LOKALE RADIO SINAAI

22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
48229904. Stock ticker service | Stock ticker service
51999921. Zaagsel | Sawdust
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij LOKALE RADIO SINAAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOKALE RADIO SINAAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOKALE RADIO SINAAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOKALE RADIO SINAAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van LOKALE RADIO SINAAI in sociale netwerken
Look for responds of LOKALE RADIO SINAAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOKALE RADIO SINAAI. Laat een reactie achter voor LOKALE RADIO SINAAI. LOKALE RADIO SINAAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOKALE RADIO SINAAI. Leave a respond for LOKALE RADIO SINAAI. LOKALE RADIO SINAAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOKALE RADIO SINAAI op de google maps. Adres en contacten LOKALE RADIO SINAAI
Location of LOKALE RADIO SINAAI on the google maps. Address and contacts of LOKALE RADIO SINAAI

Andere gerelateerde bedrijven als come LOKALE RADIO SINAAI LOKALE RADIO SINAAI: LSF Tokyo Star Holdings SA | Poskin P | JOANNES FOKAERT | GARAGE FLANDRIA | VANACKERE

Other related companies as LOKALE RADIO SINAAI: LSF Tokyo Star Holdings SA | Poskin P | JOANNES FOKAERT | GARAGE FLANDRIA | VANACKERE

LOKALE RADIO SINAAI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOKALE RADIO SINAAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03989929199. Het bedrijf LOKALE RADIO SINAAI bevindt zich op het adres: LEEBRUGSTRAAT 21; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Production and diffusion de programmes radio. Producten gemaakt in LOKALE RADIO SINAAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOKALE RADIO SINAAI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOKALE RADIO SINAAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOKALE RADIO SINAAI, openstaande posities, locatie van LOKALE RADIO SINAAI op de kaart.

LOKALE RADIO SINAAI is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOKALE RADIO SINAAI, company assigned to the tax number BE03989929199. The company LOKALE RADIO SINAAI is located at the address: LEEBRUGSTRAAT 21; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 757,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Production and diffusion de programmes radio. Products created in LOKALE RADIO SINAAI were not found.
The main activity of LOKALE RADIO SINAAI is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOKALE RADIO SINAAI is not available. You also can look at reviews of LOKALE RADIO SINAAI, open positions, location of LOKALE RADIO SINAAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOKALE RADIO SINAAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOKALE RADIO SINAAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOKALE RADIO SINAAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOKALE RADIO SINAAI, employees, financial statistics.