FOR YOU MUSIC

Contactgegevens FOR YOU MUSIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOR YOU MUSIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOR YOU MUSIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU ROITELET 16; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT (BRUXELLES), België

Telefoon (phone): 26609285 (+32-26609285) 26609285 (+32-26609285)

Fax (fax): +32 (58) 489-15-83 +32 (58) 489-15-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOR YOU MUSIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOR YOU MUSIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOR YOU MUSIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOR YOU MUSIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOR YOU MUSIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOR YOU MUSIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOR YOU MUSIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOR YOU MUSIC
Products information FOR YOU MUSIC

BTW identificatienummer (tax): BE09619873046
Ondernemingsnummer: 1877532958
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FOR YOU MUSIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Productie van shows and podiumkunsten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOR YOU MUSIC
(Get full report from official database of BE for FOR YOU MUSIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOR YOU MUSIC
Addition kinds of activities for FOR YOU MUSIC

339902. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
28210102. Ester gom | Ester gum
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization

Werken bij FOR YOU MUSIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOR YOU MUSIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOR YOU MUSIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOR YOU MUSIC. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VSD TRADING

    Type: Vaste Job

    Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van FOR YOU MUSIC in sociale netwerken
Look for responds of FOR YOU MUSIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOR YOU MUSIC. Laat een reactie achter voor FOR YOU MUSIC. FOR YOU MUSIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOR YOU MUSIC. Leave a respond for FOR YOU MUSIC. FOR YOU MUSIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOR YOU MUSIC op de google maps. Adres en contacten FOR YOU MUSIC
Location of FOR YOU MUSIC on the google maps. Address and contacts of FOR YOU MUSIC

Andere gerelateerde bedrijven als come FOR YOU MUSIC FOR YOU MUSIC: AN STOCKMANS | VOGTS E. | Dreef (De) | Keulers Hugo | E. BIAR

Other related companies as FOR YOU MUSIC: AN STOCKMANS | VOGTS E. | Dreef (De) | Keulers Hugo | E. BIAR

FOR YOU MUSIC is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOR YOU MUSIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09619873046. Het bedrijf FOR YOU MUSIC bevindt zich op het adres: RUE DU ROITELET 16; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT (BRUXELLES). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Productie van shows and podiumkunsten. Producten gemaakt in FOR YOU MUSIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOR YOU MUSIC is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOR YOU MUSIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOR YOU MUSIC, openstaande posities, locatie van FOR YOU MUSIC op de kaart.

FOR YOU MUSIC is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOR YOU MUSIC, company assigned to the tax number BE09619873046. The company FOR YOU MUSIC is located at the address: RUE DU ROITELET 16; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT (BRUXELLES). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Productie van shows and podiumkunsten. Products created in FOR YOU MUSIC were not found.
The main activity of FOR YOU MUSIC is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FOR YOU MUSIC is not available. You also can look at reviews of FOR YOU MUSIC, open positions, location of FOR YOU MUSIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOR YOU MUSIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOR YOU MUSIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOR YOU MUSIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOR YOU MUSIC, employees, financial statistics.