PHILIPPE DE RUYCK

Contactgegevens PHILIPPE DE RUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE DE RUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE DE RUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POEKSTRAAT 30; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92277266 (+32-92277266) 92277266 (+32-92277266)

Fax (fax): +32 (86) 721-45-91 +32 (86) 721-45-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE DE RUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE DE RUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE DE RUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE DE RUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE DE RUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE DE RUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE DE RUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE DE RUYCK
Products information PHILIPPE DE RUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE09653656005
Ondernemingsnummer: 3672424316
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Fraises.. Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes. Producteurs de fruits. Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE DE RUYCK
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE DE RUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE DE RUYCK
Addition kinds of activities for PHILIPPE DE RUYCK

237102. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
34630100. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
38410405. Bevestigingsapparatuur, inwendig | Fixation appliances, internal
39490806. Ping-pong apparatuur en benodigdheden, behalve tafels | Ping-pong equipment and supplies, except tables
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
59990200. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies

Werken bij PHILIPPE DE RUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE DE RUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE DE RUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE DE RUYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE DE RUYCK in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE DE RUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE DE RUYCK. Laat een reactie achter voor PHILIPPE DE RUYCK. PHILIPPE DE RUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE DE RUYCK. Leave a respond for PHILIPPE DE RUYCK. PHILIPPE DE RUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE DE RUYCK op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE DE RUYCK
Location of PHILIPPE DE RUYCK on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE DE RUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE DE RUYCK PHILIPPE DE RUYCK: Agence Van Maldeghem | CLINIQUE V?T?RINAIRE | OLIVIER DODET | VANHOUDT-VERDEYEN | Vandebroek A

Other related companies as PHILIPPE DE RUYCK: Agence Van Maldeghem | CLINIQUE V?T?RINAIRE | OLIVIER DODET | VANHOUDT-VERDEYEN | Vandebroek A

PHILIPPE DE RUYCK is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE DE RUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09653656005. Het bedrijf PHILIPPE DE RUYCK bevindt zich op het adres: POEKSTRAAT 30; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producteurs de fruits. Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fraises.. Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE DE RUYCK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE DE RUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE DE RUYCK, openstaande posities, locatie van PHILIPPE DE RUYCK op de kaart.

PHILIPPE DE RUYCK is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE DE RUYCK, company assigned to the tax number BE09653656005. The company PHILIPPE DE RUYCK is located at the address: POEKSTRAAT 30; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 434,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Producteurs de fruits. Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fraises.. Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of PHILIPPE DE RUYCK is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE DE RUYCK is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE DE RUYCK, open positions, location of PHILIPPE DE RUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE DE RUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE DE RUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE DE RUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE DE RUYCK, employees, financial statistics.