BELGIAN FRESH FOOD

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BELGIAN FRESH FOOD
Private companiesCoal Mining • BELGIAN FRESH FOOD

Contactgegevens BELGIAN FRESH FOOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN FRESH FOOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN FRESH FOOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIHAIN 28; 6690; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80418154 (+32-80418154) 80418154 (+32-80418154)

Fax (fax): +32 (2) 435-80-29 +32 (2) 435-80-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN FRESH FOOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN FRESH FOOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN FRESH FOOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN FRESH FOOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN FRESH FOOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN FRESH FOOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN FRESH FOOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN FRESH FOOD
Products information BELGIAN FRESH FOOD

BTW identificatienummer (tax): BE01255432128
Ondernemingsnummer: 6303375244
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes. Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN FRESH FOOD
(Get full report from official database of BE for BELGIAN FRESH FOOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN FRESH FOOD
Addition kinds of activities for BELGIAN FRESH FOOD

737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
799913. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting
59490101. Bruidsweefsels | Bridal fabrics
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
73890401. Kledingontwerpers, commercieel | Apparel designers, commercial
76990300. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij BELGIAN FRESH FOOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN FRESH FOOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN FRESH FOOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN FRESH FOOD. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Boekhouder M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Boekhouder M/V. Je voornaamste taken zijn: - Fleetmanagement (40 wagens) - Personeelsadministratie - Encodage van de facturatiegegevens - Correspondentie - Algemene financiële en administratieve taken

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van BELGIAN FRESH FOOD in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN FRESH FOOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN FRESH FOOD. Laat een reactie achter voor BELGIAN FRESH FOOD. BELGIAN FRESH FOOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN FRESH FOOD. Leave a respond for BELGIAN FRESH FOOD. BELGIAN FRESH FOOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN FRESH FOOD op de google maps. Adres en contacten BELGIAN FRESH FOOD
Location of BELGIAN FRESH FOOD on the google maps. Address and contacts of BELGIAN FRESH FOOD

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN FRESH FOOD BELGIAN FRESH FOOD: Packbier W | FORTIS | CARLSON WAGONLIT TRAVEL | CREYF?S INTERIM | ATH?N?E ROYAL

Other related companies as BELGIAN FRESH FOOD: Packbier W | FORTIS | CARLSON WAGONLIT TRAVEL | CREYF?S INTERIM | ATH?N?E ROYAL

BELGIAN FRESH FOOD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN FRESH FOOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01255432128. Het bedrijf BELGIAN FRESH FOOD bevindt zich op het adres: BIHAIN 28; 6690; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van BELGIAN FRESH FOOD is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN FRESH FOOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN FRESH FOOD, openstaande posities, locatie van BELGIAN FRESH FOOD op de kaart.

BELGIAN FRESH FOOD is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN FRESH FOOD, company assigned to the tax number BE01255432128. The company BELGIAN FRESH FOOD is located at the address: BIHAIN 28; 6690; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Producteurs de l茅gumes. Parfumeries. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
The main activity of BELGIAN FRESH FOOD is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN FRESH FOOD is not available. You also can look at reviews of BELGIAN FRESH FOOD, open positions, location of BELGIAN FRESH FOOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN FRESH FOOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN FRESH FOOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN FRESH FOOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN FRESH FOOD, employees, financial statistics.